Banes Motor České Budějovice
dnes, Petra Bicková

Do Budvar arény míří rozjetá Mladá Boleslav

V neděli se od 17:00 v Budvar aréně odehraje další zápas, ve kterém Banes Motor České Budějovice přivítá Mladou Boleslav. Domácí tým se bude snažit odčinit poslední prohru proti Spartě a vrátit se na vítěznou vlnu. Utkání bude věnováno dětem, ratolesti do 6 let a 130 cm výšky mají vstup zdarma, vstupenky jsou k dispozici ZDE.

Hokejový zápas mezi Motorem a Mladou Boleslaví slibuje napínavé momenty na ledě, přičemž domácí si budou chtít spravit chuť po nepříjemném výprasku 0:4 od Sparty. Na druhé straně Mladá Boleslav si v minulém zápase připsala výhru nad Třincem a jednalo se tak už o čtvrtou výhru v nové sezoně. Bruslaři budou chtít svou aktuální formu ukázat i na ledě v Budvar aréně.

BANES MOTOR ČB

České Budějovice jsou aktuálně v tabulce na šestém místě, a to se šesti body. Ve třetím kole porazily na domácí půdě Pardubice vysoko 6:1. Na skvělý výkon ale nenavázaly, následně prohrály na ledě Olomouce 1:3 a v posledním zápase Budvar arénu dobyla Sparta, která nedovolila Motoru ani jednou rozvlnit síťku, a tak domácí fanoušci viděli pouze čtyři branky, které však padly za záda Milana Kloučka. Domácí brankář však dlouho držel svůj tým v naději na úspěch.

Nejproduktivnější útočník Motoru je zatím Nikolas Olesen, jenž má na svém kontě zatím tři body, které si připsal proti Pardubicím. Kapitán Milan Gulaš si zatím připsal jednu branku a dvě asistence. Tři body nasbíral i Ondřej Kovařčík.

Sestava Motoru proti Spartě

Klouček (Strmeň) – Doudera, Kachyňa, Štencel, Reilly, Pýcha, Kubíček, Cibulka – Ordoš, Kondelík, Gulaš – Kovařčík, Pech, Olesen – Kubík, Přikryl, M. Beránek – Kašlík, Koláček, Valský.

MLADÁ BOLESLAV

Na druhé straně ledu se představí Mladá Boleslav, která se aktuálně pyšní výbornou formou a patří jí třetí místo v tabulce. V posledním zápase dokázala překvapivě porazit úřadujícího mistra na nájezdy v dramatickém duelu 4:3, což jistě posílilo její sebevědomí. V pěti odehraných zápasech prohráli Boleslavští pouze jednou s Pardubicemi, a to 2:5.

Mezi hráči Boleslavi vyniká především útočník Dominik Lakatoš, který nasbíral zatím pět bodů. Ten se řadí mezi četné posily, které Boleslav po nepovedené loňské sezóně do svých řad přilákala. Za Bruslaře nově nastupuje například i exbudějovický střelec Zdeněk Doležal.

Sestava Boleslavi proti Třinci

Furch – Pyrochta (A), A. Čech, Bernad, F. Pavlík, Jánošík (C), Křepelka – Skalický, Fořt (A), Doležal – Buchtele, Čajka, Lakatoš – Junttila, Hradec, Rekonen – Dvořáček, Závora, Stránský – Malát.

Vzájemné zápasy z loňské sezóny

Banes Motor ČB - BK Mladá Boleslav 0:1

BK Mladá Boleslav - Banes Motor ČB 2:4

Banes Motor ČB - BK Mladá Boleslav 3:2

BK Mladá Boleslav - Banes Motor ČB 2:5

Sociální sítě

Klikněte na fotku a můžete soutěžit s naším partnerem, kterým je společnost Naturamed!

V neděli hraje motor pro děti! Vezměte své ratolesti a přijďte se pobavit. Dárků a zábavy bude spousta! ??

Fanouškovský Šampion podcast vyzpovídal našeho útočníka Ondřeje Kovařčíka. Celý rozhovor si můžete poslechnout po kliknutí na...

Už v neděli se na zápase s Mladou Boleslaví můžou všechny děti těšit na parádní dárky od partnera utkání - Schwan-STABILO ČR....

×
×
Odehrané v 12:45 | U17
HC Sparta Praha
Motor České Budějovice
×
×
Dnes v 16:00 | U20
Motor České Budějovice
BK Mladá Boleslav