Banes Motor České Budějovice
06.02.2020, Klub

Posílejte či uvolňujte permanentky, aplikace Motor už to umí!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Aplikace Motor České Budějovice pro chytré telefony už od letošní sezony funguje naplno jak pro telefony se systémem Android, tak pro iPhony. Vedle možností kupovat vstupenky, gratulace či občerstvení v aréně, nyní přibyla další možnost - pokud se nemůžete dostat na hokej, vaši permanentku lze poslat kamarádovi, či uvolnit do prodeje. A právě za uvolnění permanentky budete i odměněni. V případě jakýchkoli problémů s aplikací pište na e-mail info@enigoo.cz nebo volejte na telefon 461 049 232 (mezi 9. a 22. hodinou).

Aplikaci Motor České Budějovice využívají už stovky fanoušků. Pohodlí a možnosti, které přináší, jsou pochopitelně veliké. Narozeninové gratulace už frčí naplno, nezapomínejte, že je lze objednat nejpozději dva dny před zápasem a kapacita je omezená. Není tak radno otálet, pokud chcete svým blízkým popřát prostřednictvím kostky. Objednávky občerstvení už se také rozjely. Než stát frontu v bufetu, je pochopitelně mnohem pohodlnější si objednat dobroty až na své místo, kam je ve stylové retro krabičce donesou hostesky. Kupování vstupenek je samozřejmou a pohodlnou možností, ale ty největší novinky jsme přichystali u permanentek.



Nově můžete mít v aplikaci přiřazeno více permanentních vstupenek, což je věc, po které jste hodně volali. A je tu ještě jedna zajímavá možnost pro případ, že na hokej prostě nemůžete jít. Permanentku lze snadno poslat kamarádovi či známému, v tu chvíli se vám ovšem zablokuje a na jednorázový kód může jít na daný zápas pouze ten, komu jste své místo poskytli. A pak je tu ještě jedna výhodná možnost! Je velká škoda nechat své místo zahálet, pokud za vás nemůže jít ani žádná náhrada. Permanentku nově můžete na vybraný zápas, kam nemůžete dorazit, uvolnit do prodeje a ještě dostanete odměnu! Uvolnit své místo pro další fanoušky může každý permanentkář, ať už máte permici na stání, nebo třeba zdarma od zaměstnavatele. Jen vy, kteří patříte mezi kategorie Klub 1928, I. kategorie a II. kategorie ale navíc po uvolnění obdržíte 20 bodů do aplikace, které můžete využít na nákup dalších vstupenek, občerstvení nebo gratulací, pokud se vaše místo znovu prodá. Vaše místo nebude zahálet, i když nemůžete jít, a ještě za to dostanete odměnu!

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 25. Sochor (Pitel, Bystřický), 37. Tomas (Hoch, Kusak), 38. Kusak (Humeník), 44. Kuprijanov (Kusak, Humeník) –...

Branky a nahrávky: 02:13 Lev (Koníř, Mařík; 5/4) – 01:34 Douda (Hofman, Mareš; 5/5), 46:35 Zachariasz (Daněk, Rončka; 5/5)....