Banes Motor České Budějovice
26.10.2012, Radek Papáček

René Vydarený v Liberci nenastoupí, hrát bude Andrew Ference

Obránce René Vydarený z důvodu zranění nenastoupí k pátečnímu utkání HC MOUNTFIELD v Liberci. Zkušenému zadákovi nedovolí naskočit zranění třísel, kvůli kterému musel předčasně odstoupit z posledního utkání s Litvínovem. Po jednozápasové přestávce však v Liberci opět nastoupí obránce Andrew Ference, který musel vynechat právě utkání s Litvínovem

Stejně jako v případě kanadského obránce, tak naštěstí také v případě René Vydareného by se nemělo jednat o dlouhodobější absenci. Existuje předpoklad, že by slovenský hokejista mohl nastoupit už v neděli doma s Pardubicemi.

V tomto utkání navíc za HC MOUNTFIELD poprvé v české nejvyšší soutěži nastoupí Václav Prospal. Útočník na kontě s 1125 odehranými zápasy v kanadsko-americké NHL se tak představí hokejovým příznivcům na jihu Čech v dresu mateřského klubu.

Na marodce zraněními sklíčeného mužstva nadále zůstávají vedle Vydareného také brankář Jakub Kovář, obránce Peter Mikuš a útočníci Jakub Langhammer, Michal Švihálek, Robin Soudek a Rudolf Červený.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....