Banes Motor České Budějovice
31.08.2002, David Schlegel

CEB-PIS 5:0: Kučera vychytal čisté konto

J i n d ř i c h ů v   H r a d e c - Hokejisté Českých Budějovic vyrazili k dalšímu přípravnému utkání do Jindřichova Hradce a střetli se tam v pátek od 18 hodin s Pískem. Po celé utkání měli hru pevně v rukou a svého soupeře z první ligy porazli 5:0. Čisté konto v utkání vychytal Josef Kučera.
V pohledném přípravném utkání drželi Písečtí krok pouze do 13. minuty, kdy Luboš Rob otevřel skóre. Ve druhé třetině přidali Štrba s Jindrou další dva rychlé góly a bylo rozhodnuto. Českobudějovičtí dostali od trenérů pokyny hrát hlavně zodpovědně a taktiku dobře dodržovali. "Nejdůležitější pro nás byla herní disciplína a vysoké tempo," řekl k utkání asistent trenéra Václav Červený. V polovině utkání přidal druhý gól Štrba a hned po nástupu do třetí části skóroval v poslední době velmi produktivní Zdeněk Ondřej. Příležitost nastoupit dostal širší kádr. "Hráli všichni zdraví hráči. Nastoupil i obránce Kotaška a útočníci Hřebejk s Vondrkou.". V dresu Písku se kromě zkušeného Milana Filipiho představili i dva mladíci Řehoř s Lálou, kteří jsou v klubu z Budějovic na roční hostování.

HC České Budějovice - IHC Písek 5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
Branky:
13. Rob, 22. Štrba, 24. Jindra, 32. Štrba, 41. Ondřej.

Příští přípravný zápas sehrají hokejisté Českých Budějovic až v pátek, kde se od 12 hodin střetnou v pražském Edenu se Slavií.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....