Banes Motor České Budějovice
08.09.2021, Klub

Prodej vstupenek začal, testy na covid zdarma před zápasem!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Prodej permanentek už běží několik měsíců, teď už můžete na Motor kupovat i vstupenky! Novinkou jsou před všemi zápasy také testy na covid ZDARMA před sekretariátem klubu! Nezapomeňte využívat i možnosti aplikace Motor České Budějovice pro chytré telefony, která funguje jak pro telefony se systémem Android, tak pro iPhony. Vedle možností kupovat vstupenky, gratulace či občerstvení v aréně, existuje i možnost poslat svou permanentku kamarádovi, či ji uvolnit zpět do prodeje.

Podmínky účasti na utkáních Motoru

Kontrola před utkáním je i nadále dvojí. Kromě prokázání se vstupenkou není možné vpustit fanoušky, kteří vykazují klinické příznaky onemocnění covid-19. Dále je nutné doložit písemně či elektronicky i splnění alespoň jedné z následujících podmínek:

  • kompletně ukončené očkování alespoň 14 dní před utkáním
  • oficiálně potvrzené prodělání onemocnění COVID-19, přičemž od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní před utkáním
  • oficiální POC (antigenní) test ne starší než 72 hodin před utkáním - možno absolvovat ZDARMA před Budvar arénou
  • oficiální PCR test ne starší než 7 dní před utkáním

    Ideální je prokázat se zeleně svítícím jménem v aplikaci Tečka, kde se sdružují informace z očkování i testů. Je to bezesporu rychlejší, než případná kontrola písemností. Také pokud chcete absolvovat test až na místě, přijďte s dostatečným předstihem!

    Děti do 6 let a 130 cm výšky mají vstup volný a nemusí dle nařízení splňovat ani žádné další podmínky, kromě absence příznaků nemoci. Všechny starší děti musí splňovat stejné podmínky, jako kdokoli jiný. V prostorách Budvar arény je (momentálně) nutné po celou dobu nosit ochranu horních cest dýchacích a dodržovat všechna aktuální zákonná nařízení vlády.

    Jak využívat aplikaci?

    Aplikaci Motor České Budějovice využívají už stovky fanoušků jak pro telefony se systémem Android, tak pro iPhony. Pohodlí a možnosti, které přináší, jsou pochopitelně veliké. Narozeninové gratulace už frčí naplno, nezapomínejte, že je lze objednat nejpozději dva dny před zápasem a kapacita je omezená. Není tak radno otálet, pokud chcete svým blízkým popřát prostřednictvím kostky. Objednávky občerstvení jsou příjemnou alternativou stání ve frontě, je mnohem pohodlnější si objednat dobroty až na své místo, kam je ve stylové retro krabičce donesou hostesky.

    Kupování vstupenek už je také samozřejmou a pohodlnou možností a velmi zajímavé funkce má i správa permanentních vstupenek. Pro případ, že na hokej prostě nemůžete jít, lze permanentku snadno poslat kamarádovi či známému. V tu chvíli se vám ovšem permanentka zablokuje a na jednorázový kód může jít na daný zápas pouze ten, komu jste své místo poskytli. A pak je tu ještě jedna možnost. Je velká škoda nechat své místo zahálet, pokud za vás nemůže jít ani žádná náhrada. Permanentku můžete na vybraný zápas, kam nemůžete dorazit, uvolnit zpět do prodeje! Vaše místo nebude prázdné, i když zrovna nemůžete jít.
  • Sociální sítě

    Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....