Banes Motor České Budějovice
28.04.2021, Redakce

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY SEZÓNY: Neunikl vám žádný?

Blíží se den oznámení posil a prvotního složení týmu na novou sezónu. V pondělí 3. května poté začne společná příprava Motoru a na webu se rovněž začneme naplno věnovat nadcházející sezóně. Pojďte se ale ještě před tím s námi ohlédnout za některými z mnoha článků, které jsme přinesli na webu hcmotor.cz v průběhu uplynulého ročníku.

Vzhledem ke karanténám a pauzám v netradiční uplynulé hokejové sezóně se naskytl prostor pro více článků mimo téma hokejového ročníku. Přečíst jste si tak mohli například o tom, jak se v průběhu dvaceti let měnil web českobudějovického hokeje. Mezi velmi čtené patřily články s lifestylovými tématy - představili se novopečení tatínci z týmu Motoru, dále třeba motoráčtí pejskaři. Nejen o tom, jak prožívají zápasy, se pro klubový web svěřily partnerky hokejistů Motoru.

Zajímalo vás někdy, jak si hokejisté vlastně vybírají čísla na dres a která čísla zatím v Motoru nikdo nenosil? Tak právě pro vás byl určen článek "Co nosit na zádech? Vybrat si správné číslo je pro hráče věda". Představili jsme rovněž masky českobudějovických brankářů.

Andrew Ference v rozhovoru prozradil, jak vzpomíná na svá budějovická angažmá. Jan Koller přiblížil, proč fandí Motoru a vyjádřil své zalíbení v hokeji. Velký posezónní rozhovor jsme nabídli s českobudějovickým odchovancem Lukášem Sedlákem.

Redaktorka Petra Bicková odstartovala seriál MUŽI S CÉČKEM o českobudějovických kapitánech, který bude nadále pokračovat. Unikátní shrnutí hokejových příběhů českobudějovických mužů s céčkem doplněná o aktuální citace jednotlivých kapitánů jsme nabídli k následujícím hokejistům českobudějovické hokejové historie:
- Zdeněk Kaucký
- Jan Šrámek
- Václav Mařík
- Josef Pártl
- Karel Pražák
- Jaroslav Kočer

Druhým novým projektem redakce Motoru byl v sezóně seriál KDE JE JIM KONEC. V něm jsou a budou mapovány prostřednictvím rozhovorů příběhy bývalých českobudějovických hráčů, kteří patřili k oblíbencům fanoušků či jejich kariéra nabrala zajímavý vývoj.
- Josef Straka
- David Kuchejda
- Ján Mucha
- Michal Švihálek

Novinkou sezóny byl Motorácký podcast. Ten najdete kromě Youtube i na Spotify či Apple music. Zatím byli vyzpovídání Václav Prospal, Stanislav Bednařík a René Vydarený.

Uplynulou sezónu s výhledem do té další shrnul na webu mezi dalšími prezident klubu Roman Turek. Rozhovor jsme přinesli již se všemi členy nového trenérského triumvirátu - hlavním trenérem Jaroslavem Modrým a jeho asistenty Patrikem Martincem a Romanem Fouskem.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....