Banes Motor České Budějovice
14.06.2021, Klub

Motor tradičně tiskne u Tiskárny Protisk

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Už dlouhá a dlouhá léta platí, že prakticky veškeré tiskové materály, které českobudějovický hokejový klub vydává, vytiskne Tiskárna Protisk. Knihy, ročenky, Hokejkluby, letáky, tleskadla, plakáty a mnoho dalších věcí produkuje společnost založená a řízená rodinou Štěchových. Otec František a syn Martin jsou nadšenými fanoušky Motoru a tentokrát jsme je při přebírání ceny pro jednoho z velkých partnerů i vyzpovídali.
Kdy jste byli poprvé na Motoru na hokeji a jaké na to máte vzpomínky?
František: To už bylo hluboko v minulém století, když jsem chodil snad ještě na devítiletku. Později už jsem byl velký fanoušek a moc se mi líbilo, jak tehdy hrával Václav Mařík. Po revoluci jsme pak začali hokej i podporovat a tiskneme pro klub už od roku 1994, tedy zanedlouho třicet let!

Jak těžký pro vás byl uplynulý covidový rok?
Martin: Bylo to pro nás ohromně složité období. Máme samozřejmě méně práce, nekonaly se žádné výstavy, či veletrhy, pro které tiskneme, nefungovala divadla ani další zařízení, to pro nás pochopitelně byl velký zásah. Měli jsme také potíže se zaměstnanci, protože jich spousta musela nastoupit na ošetřování. Raději už na to snad ani nevzpomínat. Věřím, že ta situace už se vrátí do normálu.

Na co se tak nejvíce těšíte pro následující období?
František: Samozřejmě na hokej, na extraligu jsme se těšili, ale moc jsme z ní neměli. Moc se těším, až tu v Budvar aréně sportovně porazíme Hradec.

Martin: Já už se nemůžu dočkat té atmosféry na hokeji. I můj synek se pořád ptá, kdy už zase budeme moct jít na zápasy, protože jsme je samozřejmě sledovali aspoň doma.

Také se už moc těšíme na setkání v Budvar aréně
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....