Banes Motor České Budějovice
dnes, Klub

Novinky: Rychlá Wi-Fi, platby kartou a změny v občerstvení

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Nová sezona vždy přináší spoustu novinek. Ty zásadní, hráčské, už určitě všichni dobře znáte. Změn ale na Motoru zaznamenáte mnohem víc a určitě je oceníte. Největší změnou je, že majitel haly významně zainvestoval do připojení na stadionu, a každý fanoušek se teď pohodlně a bez hesla může připojit k veřejné Wi-Fi síti, která má dostatečnou kapacitu. A právě lepší připojení přináší i další pozitivní novinky.

Lepší připojení na internet

Nová volně přístupná Wi-Fi v Budvar aréně nese název STARNET WiFi Free a budete díky ní moci využívat všech služeb, které nabízíme on-line, ale samozřejmě můžete sledovat či vyřizovat všechny další věci, které jste zvyklí na internetu dělat.

Platby kartou v hale

Zlepšené připojení přináší i další benefity. Bufety v hale mohou díky novému internetovému připojení konečně nabízet i možnost platby kartou! Možné to bude v bufetech v tribunách B, C a D. Jediné omezení této platby je ohledně zálohovaného kelímku, ten bude nutné zaplatit zvlášť hotově. Pokud hotovost mít nebudete, bude vám nápoj vydán do jednorázového kelímku.

Jeden druh piva v jednom bufetu

Budvar aréna má značně omezenou kapacitu bufetů, v rámci zrychlení výdeje tak provozovatel přistoupil k tomu, že každý bufet bude mít pouze jeden druh piva, aby bylo možné čepovat ho okamžitě, bez čekání na objednávku. Fandové si tak už dopředu musí vybrat, který bufet navštíví, pokud mají konkrétní požadavek na druh piva. Snadno se lze zorientovat dle přiložené mapky.

Čepované limonády v hale

Novým partnerem klubu se stala společnost Kofola, což znamená mimo jiné i to, že ve vnitřních bufetech bude k dispozici čepovaná Kofola i malinovka.

Venku klobásy s doplňky

Provozovatel občerstvení vyslyšel i požadavek na křen a kozí rohy ke klobásám. K dispozici budou za o něco vyšší cenu ve venkovních bufetech na parkovišti a u letního kina.

Objednávky na místo jedou

V uplynulé sezoně začali fandové mnohem častěji využívat objednávky občerstvení přímo na místo. Ve stylové krabičce, bez čekání ve frontách a naprosto pohodlně. Stačí mít staženou aplikaci Motor a na pár kliknutí objednávat.

Od října na parkovišti foodtruck

V říjnu přibude na parkovišti před Budvar arénou ještě jedna velmi pozitivní věc ohledně občerstvení. Dalším zvýšením kapacity občerstvení bude navíc foodtruck, který bude nabízet kromě běžného sortimentu i mnohé další dobroty.

Změny samozřejmě znamenají i to, že všichni lidé, kteří vás v bufetech budou obsluhovat, musí nový systém prodeje vstřebat. Buďte prosím minimálně zpočátku trpěliví, jakmile se systém zajede, určitě to bude znamenat zvýšení vašeho komfortu. V nové sezoně budou pokračovat i roznosy sličných pivonošek, kterých bude na každém zápase až 8 a měly by být díky využívání beerjetu ještě rychlejší. Pečlivě také vyhodnocujte využití bufetů. Dle obecných zkušeností je z vnitřních bufetů nejméně vytížený ten v tribuně D. Věříme, že všechny vyjmenované změny vám ještě zpříjemní zážitek z hokeje.

Sociální sítě

Nová sezona vždy přináší spoustu novinek. Vy se letos můžete těšit na nové Wi-Fi připojení v hale, platby kartou a další...

60. narozeniny dnes slaví bývalý českobudějovický útočník Petr Ondrejec. V A týmu hrál 4 sezony (1983-87), celkem 83 zápasů, v...

Už se to blíží! Ve středu nás čeká první extraligový duel nové sezóny. Ten odehraje Motor na svém ledě, soupeřem budou Karlovy...

To nejlepší na konec! Motor za podporu v minulé sezoně odměňoval plaketkou všechny své velké partnery. A nemohl opomenout ani...