Banes Motor České Budějovice
08.08.2016, Klub

Šumavský pramen i nadále napájí českobudějovický Motor

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Pitný režim je pro vrcholové sportovce jedna z nejdůležitějších věcí. Pro ČEZ Motor České Budějovice ho už tři sezony zajišťuje společnost Šumavský pramen a bude tomu tak i nadále. Prezident klubu Roman Turek si s předsedou představenstva Šumavského pramenu Miroslavem Leštinou plácnul i pro sezonu 2016-17.
"Jsme moc rádi, že nám pitný režim i nadále zajišťuje společnost z našeho regionu, která má vynikající produkty a tu nejlepší vodu. Šumavský pramen je prostě a jednoduše vynikající voda," usmíval se spokojeně po podpisu smlouvy prezident klubu Roman Turek. A radost měl i Miroslav Leština: "Motor podporujeme od samotného znovuzrození, dodáváme nejlepším jihočeským hokejistům to nejlepší, co nabízí jihočeská příroda. Snad to pomůže k tomu, co si tu všichni společně přejeme." Šumavský pramen je HARMONIE – ZDRAVÍ – POHYB, proto se také angažuje v podpoře sportu a zejména Motoru.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....