Banes Motor České Budějovice
17.05.2016, Klub

Kam v létě na Motor? Hokej, fotbal, basket i beachvolejbal

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Letní program Motoru bude jako vždy velice pestrý a bohatý. Skladba sportů se přes běh, fotbal, volejbal i basketbal samozřejmě ve druhé části přípravy změní v hlavní náplň - hokej. A soupeři nebudou jen tak ledajací, nebude chybět extraligová Kometa, tým z KHL nebo mistr asijské ligy z exotické Korey!

Fotbal

Vše začne v neděli 29. května, to se na Střeleckém ostrově utká společný tým Motoru, Dynama a Jihostroje s celky Real Top Praha a Mádl týmu, což jsou výběry různých populárních osobností. Akce začíná na hřišti Dynama ve 13 hodin. Ve středu 8. června pak hráči Motoru znovu nazují kopačky a na hřišti SK Sedlec od 18 hodin vyzvou místní tým z 1. B třídy. A fotbalové působení Motoru ukončí exhibice v neděli 26. června, kdy se celek hráčů a veteránů Motoru vylepšený navíc o některé hvězdy z KHL představí ve Strunkovicích nad Blanicí.

Hokej

Nejpodstatnější budou samozřejmě hokejové bitvy, které mají připravit českobudějovické mužstvo na sezonu ve WSM lize. Letos v létě čekají Motor hodně atraktivní soupeři. Jejich výčet ještě není kompletní, v jednání jsou i soupeři z EBEL. Každopádně 5. srpna v 17 hodin bude hrát v Českých Budějovicích Kladno, následně 9. srpna přijede hodně exotický soupeř, nejlepší celek asijské hokejové ligy Anyang Halla z Korey. V něm hraje 6 Kanaďanů, 1 Američan a také 13 korejských reprezentantů, kteří velmi překvapili na posledním světovém šampionátu skupiny 1A v Polsku, kde dokonce chvíli sahali po postupu mezi absolutní elitu! Hrát se bude v 17:30. Během soustředění, které stráví v Českých Budějovicích, se proti Motoru 16. srpna v 18 hodin předvede i tým z KHL Amur Chabarovsk, mimo jiné s českými reprezentanty z MS Kolářem a Zohornou. Ve čtvrtek 25. srpna v 17:30 se pak na jihu Čech představí extraligová Kometa Brno. Aktuální přehled všech přípravných zápasů najdete ZDE.

Ostatní

Motoráci budou vidět i na dalších zejména charitativních akcích. 4. června by měla motorácká čtveřice absolvovat štafetový půlmaraton. 11. června budou hráči k vidění na basketbale na náměstí, ale i při podpoře florbalistů na vozíčku. 25. června budou k vidění na tradiční beachvolejbalové benefici pro Centrum Bazalka a ani to není zdaleka kompletní výčet všech akcí, které hráči absolvují.

Těšíme se, že se s vámi budeme potkávat po celé léto... Spolu za velkým snem!

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....