Banes Motor České Budějovice
04.05.2016, Klub

Ohlédnutí za závěrečným kempem HC Motor České Budějovice

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Na ledě se ukončila sezóna 2015/2016 v Českých Budějovicích 23.-24.4.2016 závěrečným kempem HC MOTOR České Budějovice.
Kempu se zúčastnilo v Českých Budějovicích 93 dětí ročníků 2003 – 2009 nejen z HC Motor, ale z celého Jihočeského kraje a ze zahraničí. 

Hráči byli rozděleny do tří skupin A, B, C dle ročníku a výkonnosti. Každá skupina absolvovala 4 tréninkové jednotky na ledě a čtyři tréninkové jednotky na suchu. Sobotní dopolední tréninky na ledě byly zaměřeny především na bruslení a odpolední led hokejisté vylepšovali své hokejové dovednosti. Nedělní dopoledne na ledě byl rozdělen trénink do malých skupin, kde hráči zdokonalovali hokejové činnosti jednotlivce. Odpoledne si trenéři hráče rozdělili a proběhla závěrečná hra. V suchém tréninku se trenéři zaměřili s dětmi na hru, kompenzaci, agility, stickhandling, bosu.

Trenéři a realizační tým kempu:
Lukáš Chaloupka, Filip Turek, Kamila Hansová, Rostislav Kadlec, Radek Vondruška, František Čech, Roman Fousek, Václav Vacek, Stanislav Hrubec, Tugomír Grgurič, Karel Zevl, Jiří Vondřich, Filip Čížek, Richard Heřmánek, Milan Šesták, Jiří Beránek

Administrativu, občerstvení a zdravotní službu zajišťovali:
Ivana Bartošová, Andrea Palečková, Andrea Fousková

HC Motor zve hráče na druhý ročník MHK, který se uskuteční ve dnech 16.-21.7.2016 v Českých Budějovicích v Budvar Aréně

Fota z kempu: http://mladezcb.rajce.idnes.cz/kemp_HC_Ceske_Budejovice_23.4.-24.4.2016/
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....