Banes Motor České Budějovice
30.12.2015, Klub

Poděkování partnerům za podporu

ČESKÉ BUDĚJOVICE — S příchodem nového roku 2016 vstupuje do závěrečné třetiny hokejová sezona.
Kus práce je za námi, proto se sluší poděkovat hráčům, trenérům i všem spolupracovníkům a popřát jim mnoho štěstí, zdraví v příštích dvanácti měsících, samozřejmě úspěšné dokončení soutěžního ročníku. Velký dík patří Statutárnímu městu České Budějovice a Jihočeskému kraji. Přímé i nepřímé dotace od nich umožňují vytvářet odpovídající podmínky pro přípravu budoucích hokejistů.

Dalším významným partnerem nejen mládeže, ale i českobudějovického hokeje jako takového je skupina ČEZ, která v letošním roce uvolnila významnou finanční částku sloužící k zajištění vyrovnaného rozpočtu našeho spolku. Vítáme vstřícný přístup ze strany Nadace ČEZ, díky němuž připravujeme ke startu sociální program mládeže. Tento nový projekt usnadní po hmotné a finanční stránce hokejovou činnost hráčům ze sociálně slabších rodin. Podrobně ho představíme v lednu.

Naše žáky, dorostence a juniory celoročně podporuje dlouhá řada subjektů, k nimž patří společnost Robert BOSCH, Madeta, Teplárna České Budějovice, Střída sport, Strabag Rail, ČSOB Pojišťovna, HOCHHOCKEY, SLIM, Akuterm a mnozí další. Bez jejich pomoci by motorácká mládež nemohla existovat. Každodenním partnerem mladých hokejistů je také prvoligový klub ČEZ Motor. Věříme, že se bude prohlubovat spolupráce s Motorem i všemi jihočeskými kluby.
Milan Janoušek, prezident HC Č. B. z. s.
(P. I.)
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....