Banes Motor České Budějovice
16.12.2015, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Poslední adventní víkend je mládežnickým hokejem doslova nabitý. Potvrdí juniorka vzestup formy? Začne starší dorost v nadstavbové části konečně vítězit? Potvrdí mladší dorostenci import bodů ze Žďáru domácí výhrou nad Boleslaví? Odpovědi na tyto otázky rozhodně nehledejte ani v kávové sedlině, ani na dně plastových kelímků s punčem na náměstí, ale v Budvar Aréně!

Juniorka

Juniorku, která zažívá určitý výkonnostní vzestup, čekají dva domácí zápasy. V prvním zápase zavítají v pátek 18.12. do Budějovic hokejisté HC Dynamo Pardubice, kteří v minulém kole zvítězili ve východočeském derby na královehradeckém ledě. Pardubickým náleží v tabulce prozatím 11. příčka s tříbodovým náskokem před Českými Budějovicemi, které se tedy v případě vítězství „za plný počet“ mohou na svého soupeře bodově dotáhnout. Utkání začíná v Budvar Aréně v 18:00.

On-line přenos zde.

V pondělí 21.12. se budějovičtí junioři utkají s celkem BK Mladá Boleslav. Mladá Boleslav si v posledním kole připsala cenný skalp v podobě výhry nad lídrem extraligy, celkem HC Sparta Praha. Boleslavští jsou na 8. místě extraligové tabulky. Utkání začíná v Budvar Aréně v 18:30.

On-line přenos zde.


Starší dorost

Starší dorostenci zakončili základní část a dvěma domácími zápasy s východními soupeři zahajují nadstavbovou část. V pátek 18.12. změří své síly s celkem Havířova, který skončil ve skupině Východ na 5.místě se ziskem 37 bodů. Utkání začíná v Budvar Aréně ve 14:00.

On-line přenos zde.

O den později, v sobotu 19.12. zavítají na budějovický led dorostenci ze Vsetína, kteří skončili ve skupině Východ na 6.místě se ziskem 32 bodů. Utkání začíná v Budvar Aréně v 16:00.

On-line přenos zde.


Mladší dorost A

Mladší dorostenci se utkají v neděli 20.12. s celkem BK Mladá Boleslav, který v minulém kole nekompromisně spláchnul brněnskou Kometu poměrem 8:2. Budějovičtí bohatýři ale stále živí svůj „play-off sen“ a tak povinnost velí zvítězit. Utkání začíná v Budvar Aréně v 11:30.

On-line přenos zde.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu sehraje v pátek 18.12. domácí utkání s celkem Hc Dynamo Pardubice „B“. Utkání začíná na chrudimském ledě v 17.00.

V úterý 22.12. se dorostenci představí i domácím divákům, když od 12:45 změří své síly v Budvar Aréně s týmem HC Krkonoše. „Krakonoš boys“ porazili v posledním kole v utkání bohatém na góly pardubickou rezervu 8:5 a s tříbodovým odstupem v ligové tabulce dýchají Budějovickým na záda.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....