Banes Motor České Budějovice
11.12.2014, Tisková zpráva

Vydražte luxusní RETRO dresy

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Více než 30 let jste tyhle dresy nemohli vidět na ledě při mistrovském zápase. Ve speciálním retro duelu proti Kladnu ale na překrásné bílé dresy s vyšitým nápisem Motor opět došlo. Výsledkové štěstí sice nepřinesli, ale to nic nemění na tom, že jsou opravdu velice povedené a všichni aktéři si je pochvalovali.
Sada, ve které hráči nastoupili, je zcela kompletně k dispozici v dražbě. Dokonce i dresy vytvořené pro hráče, kteří nakonec do utkání nezasáhli. Jisti si můžete být jejich vynikající kvalitou, kdy nejen nápis Motor, ale i čísla jsou vyvedena výšivkou. Dražba probíhá na portálu sportovniaukce.cz do pátku 19. 12., abyste vydražené poklady ještě před utkáním s Chomutovem (20. 12.), či v pondělí 22. 12., stihnuli vyzvednout na sekretariátu klubu a věnovat pod stromečkem. Vyvolávací cena dresů je 1600 Kč a výtěžek bude opět věnován na rozvoj mládeže a charitativní činnost klubu. Každý vydražitel obdrží od klubu ČEZ Motor České Budějovice i certifikát pravosti.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....