Banes Motor České Budějovice
08.12.2014, Tisková zpráva

Výměna trenérů u mládeže

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Dlouhodobě neuspokojivé výsledky mládežnických týmů vyústily v pondělí 8. prosince ve změny. Juniory nově povedou trenéři Milan Kupka a Martin Štrba, starší dorost pak Ladislav Kolda a Martin Všetečka. Řešení podprouje jak správní rada mládeže, tak vedení A týmu.
Řešení trenérských otázek u mládeže má v gesci trenérská rada. Ta vyzkoušela během neúspěšného období mnoho dílčích zásahů, nakonec ale po vzájemné dohodě s trenérskými týmy juniorů a staršího dorostu došla k výše zmíněnému řešení. Trenér Jan Trummer tak končí své působení u českobudějovické mládeže, stejně jako trenér staršího dorostu Jaroslav Formánek. Dosavadní asistent u juniorky Filip Turek se přesune k mladšímu dorostu B.

Správní rada mládeže chce pánům Trummerovi a Formánkovi poděkovat za dlouholeté služby u českobudějovické mládeže a přeje jim hodně štěstí v další kariéře. Zároveň věří, že se novým trenérským tandemům podaří zlepšit výsledky, aby se podařilo zachovat v Českých Budějovicích nejvyšší mládežnické soutěže.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....