Banes Motor České Budějovice
22.08.2014, Tisková zpráva

Stanovisko klubu k neodehranému zápasu juniorů

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Duel juniorského týmu HC Motor České Budějovice v Litvínově nebyl sehrán, protože před utkáním bylo ČSLH nahlášeno, že jeden z hráčů HC Litvínov byl údajně kontaktován hráčem našeho klubu. Celou záležitost prošetřuje jak hokejový svaz, tak policie.
Hokejový klub Motor České Budějovice se jednoznačně distancuje od jakéhokoli jednání proti duchu zákona nebo fair play. Pokud by bylo podobné jednání zjištěno u našeho hráče, okamžitě by přestal být členem klubu HC Motor České Budějovice. Věříme, že vše bude detailně prošetřeno. Náš klub bude této snaze maximálně nápomocen a pokud by se jakékoli obvinění potvrdilo, budeme na to nekompromisně reagovat.

Okamžitě byla svolána mimořádná správní rada spolku provozující českobudějovickou mládež, která se ve spolupráci s managementem A týmu bude situací detailně zabývat. Žádné další informace vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nemůžeme jako klub sdělovat.

Milan Janoušek
prezident správní rady spolku HC Motor České Budějovice

Stanislav Bednařík
generální manažer ČEZ Motor České Budějovice
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice