Banes Motor České Budějovice
18.02.2014, Redakce

Prodavač Platil se vyplatil

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Takový šrumec nebývá ve Fanshopu často. V pondělí 17. února přišli prodávat dva obránci Motoru Jan Platil a Tomáš Prokop. Zejména první jmenovaný se chopil nabízení zboží, jakoby to dělal celý život.
"Dobrý den, já jsem Honza Platil, čímpak vám můžeme posloužit?" takhle obvykle zněla první věta při příchodu každého z fanoušků, občas dokonce i v jiných jazycích, protože tenhle světoběžník už hrál hokej leckde na světě. Slečna Markéta, která ve fanshopu prodává obvykle, se tentokrát mohla jen usmívat, ochotný bek se zkušenostmi z reprezentace to vzal za ni. Tomáš Prokop mezitím podepisoval kartičky a každý příchozí musel mít úsměv na rtech, když viděl a hlavně slyšel odborné rady Honzy Platila. "Ještě půllitříček by to chtělo, ne? No nevadí, tak se vám aspoň podepíšu na plakát, chcete tam nějaké věnování?" šířil dobrou náladu "Pláťa".

text

Fandové, kteří tentokrát dorazili, se mohli přesvědčit, že hráči Motoru nejsou žádné namistrované primadony. S každým si ochotně popovídali, vyfotili se a předali kartičku nebo plakát. A určitě to nebylo naposledy!

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....