Banes Motor České Budějovice
10.02.2014, HC České Budějovice

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍ RADY HC ČESKÉ BUDĚJOVICE, o.s. z 9.2. 2014

ČESKÉ BUDĚJOVICE — V neděli 9.2. zasedala správní rada HC České Budějovice a zápis z jejího jednání je k dispozici veřejnosti.

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍ RADY HC ČESKÉ BUDĚJOVICE, o.s. (dále jen „HC“) KONANÉHO DNE 9.2.20104


Přítomni: 
-	Ing. Stanislav Rataj
-	Petr Havlátko
-	René Piegl
-	Mgr. Petr Smejkal

Jednat se počalo v 17:00 hodin dne 9.2.2014. Jednání je přítomen manažer HC pan Aleš Krátoška.

1.) Přijetí nových členů

Aleš Krátoška předložil přihlášky 25 nových uchazečů a Ing. Rataj přihlášky 11 uchazečů. Stejnopisy přihlášek jsou přílohou zápisu. Správní rada hlasovala tak, že pro přijetí těchto uchazečů byli tři členové (Rataj, Smejkal, Piegl), Havlátko se zdržel hlasování, aby nebyl obviněn z náboru „černých duší“.

Oznámením o přijetí nových členů byl pověřen Ing. Rataj s tím, nechť nové členy vyzve k úhradě členského příspěvku, a to na účet HC. Nebude-li příspěvek zaplacen, bude nový člen vyloučen.

Poté Aleš Krátoška předložil přihlášku pana Jaroslava Jágra, který byl vyloučen z HC dne 18.12.2013 pro neplacení členských příspěvků. Správní rada jednomyslně hlasovala pro nepřijetí tohoto uchazeče z důvodu předchozího vyloučení z HC pro neplacení členských příspěvků. Oznámením o nepřijetí tohoto člena byl pověřen Ing. Rataj včetně sdělení důvodu pro nepřijetí.

2.) Schválení programu valné hromady

Správní rada schválila program jednání mimořádné valné hromady dne 3.3.2014. Program valné hromady je přílohou tohoto zápisu.

Na návrh Ing. Rataje rozhodla správní rada o tom, že Ing. Rataj zašle všem členům, kteří jsou v prodlení s placením členského příspěvku, výzvu k zaplacení s upozorněním, že mohou být vyloučeni právě pro neplacení členského příspěvku.

René Piegl a Petr Smejkal oznámili, že na příští správní radě rezignují na funkci členů správní rady.

Poté se Aleš Krátoška v 18.10 hodin z jednání správní rady vzdálil.

3.) Úhrada platby za hráče Gulaše a Novotného od HC Mountfield, a.s.

Mgr. Smejkal informoval správní radu, že dne 30.1.2014 byla společností HC MOUNTFIELD, a.s. zaplacen doplatek za hráče Gulaše a Novotného podle uznání dluhu.

4.) Interní záležitost HC ČB - neveřejné

5.) Projednání zprávy BDO CB, s.r.o. ze dne ze dne 24.1.2014

Mgr. Petr Smejkal seznámil správní radu se zprávou společnosti BDO CB, s.r.o. o způsobu vedení účetnictví a související dokumentace v HC. Zpráva je přílohou zápisu. Zpráva bude zveřejněna na webu HC.

Jednání správní rady ukončeno v 20:30 hodin s tím, že příští a poslední jednání před valnou hromadou je stanoveno na den 19.2.2014 od 15:00 hodin..

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....