Banes Motor České Budějovice
25.02.2013, HC MOUNTFIELD

Partnerem utkání se Slavií je společnost Ford Charouz Písek

Partnerem úterního utkání se Slavií je společnost Ford Charouz Písek. Na konci první přestávky vylosujeme tři čísla z Hokejklubů. Jejich majitelé se budou muset dostavit na začátku druhé přestávky k boxu trestoměřičů, kde se zúčastní soutěže s partnerem utkání. Jejich úkolem bude z bodu pro vhazování srazit míčkem co nejvíce kuželek, které budou umístěné na středovém kruhu. Všichni soutěžící se mohou těšit na ceny od partnera dnešního utkání společnosti Ford Charouz Písek.

Co pro dále připravujeme

PŘETAHOVAČKA S FITNESS 14

Další soutěžní novinku této sezony si užijeme se společností Fitness 14. Během první třetiny rozhodíme mezi fanoušky deset létajících talířů, jejichž noví majitelé se budou muset na začátku první přestávky dostavit k boxu trestoměřičů. Zde budou rozděleni do dvou družstev. Úkol bude jednoduchý. Na ledě bude připravené velké lano, o které se družstva budou přetahovat. Vítězí ten tým, kterému se podaří třikrát přetáhnout soupeře za červenou čáru. Všichni soutěžící se mohou těšit na volné vstupy do Fitness 14.

FILMÁNIE S MULTIKINEM CINESTAR

V první přestávce dnešního utkání vylosujeme tři majitele Hokejklubů, kteří získají volnou vstupenku na kterýkoliv film do Multikina Cinestar. Výhru si fanoušci mohou vyzvednout ve druhé přestávce u boxu trestoměřiců, a nebo kterýkoli pracovní den v sekretariátu klubu.

SOUTĚŽTE S BRICK-STAVem

POZOR! Poslední kolo soutěže je tu. Pro letošní sezonu jsme pro Vás připravili speciální soutěž se společností Brick-Stav, která trvá po celou základní část TELH. V každém čísle Hokejklubu naleznete soutěžní stránku, kterou stačí vyplnit a vhodit u vstupů BA do označených boxů logem Brick-Stav.

Po každém utkání vylosujeme jednoho soutěžícího, který obdrží šek na stavební materiál v hodnotě 5.000,-Kč Na konci základní části TELH vylosujeme ze všech soutěžních stránek jednoho šťastlivce, který získá slevu na služby společnosti Brick-Stav a.s. v hodnotě 100.000,-Kč

To je ale není vše! Z každé vrácené soutěžní stránky věnuje společnost Brick-Stav 5,-Kč na dětské oddělení nemocnice v Českých Budějovicích.

Připojte se i vy a pomozte dobré věci.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....