Banes Motor České Budějovice
26.10.2012, Klub

Partnerem utkání s Pardubicemi je společnost Milan Král

Partnerem nedělního utkání s Pardubicemi je společnost Milan Král s.r.o. Během první třetiny rozhodíme mezi fanoušky tři létající talíře. Jejich majitelé se budou muset dostavit na začátku první přestávky k boxu trestoměřičů, kde se zúčastní soutěže s partnerem utkání. Jejich úkolem bude srazit míčkem co nejvíce kuželek. Všichni soutěžící se mohou těšit na ceny od společnosti Milan Král s.r.o.

PŘEDSTAVENÍ VOZŮ SPOLEČNOSTI MILAN KRÁL s.r.o.

Partner utkání Vám na začátku každé přestávky představí žhavou novinku značky Mercedes-Benz třídy A. Třetí generace třídy A se na hony vzdálila svým předchůdcům, přesvědčí svým netradičním designem a sportovním duchem. Atraktivní základní výbava nabízí vše, co dělá jízdu bezpečnou a zároveň komfortní.

Václav Prospal na ledě Budvar Arény

Českobudějovická Budvar Aréna bude navíc v neděli 28. října 2012 od 17:00 hod. svědkem velké události. Premiéru v české nejvyšší soutěži si totiž připíše hokejista Václav Prospal! Václav Prospal odehrál 1125 zápasů ve slavné NHL, získal dva tituly mistra světa s českou reprezentací, premiéru v české extralize si však připíše právě v neděli v Budvar Aréně.

V oficiálním Fanshopu navíc budou připraveny také minidresy se jménem a číslem Václava Prospala, který oblékne dres s číslem 20. K zakoupení jsou připraveny mimo jiné již fan dresy dalších útočníků Milana Michálka (#69) a Martina Hanzala (#11). Fanshop bude v neděli otevřen od 15:00 hod.

Krasobruslení

Ve druhé přestávce se můžete těšit na krasobruslařské vystoupení. Speciální tentokrát bude v tom, že se Vám poprvé nepředstaví dívka, ale chlapec. Martin Bidař, který se věnuje krasobruslení od čtyř let, Vám předvede, že tento sport není jen pro holky.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....