Banes Motor České Budějovice
19.10.2012, Radek Papáček

Dresy HC MOUNTFIELD bude v průkrčníku zdobit znak Města Č. Budějovice

Hokejisté HC MOUNTFIELD v právě probíhají sezoně na svých dresech nosí speciální logo 85 let. Emblém umístěný na levé straně hrudi připomíná právě 85 let hokejového klubu v Českých Budějovicích a odkazuje tak na historii a tradici klubu. Originální dresy HC MOUNTFIELD nyní navíc ozdobí další symbol. V tzv. průkrčníku bude nově umístěn znak Statutárního města České Budějovice, který tak na první pohled zvýrazní příslušnost klubu právě k jihočeské metropoli.

„Zabývali jsme se velice podrobně myšlenkou, kam bychom znak města na dresech umístili. Chtěli jsme pro něj nalézt nejvhodnější, dobře viditelné a také dostatečně reprezentativní umístění. S přihlédnutím k těmto kritériím nám právě nakonec prostor průkrčníku vyšel jako nejlepší možný,“ uvádí Ing. Zdeněk Blažek, předseda představenstva a generální manažer HC MOUNTFIELD.

Inspirací pro klub byly zejména příklady jiných klubů i ze zahraničí, kdy prostor průkčníku slouží převážně k umístění symbolů s reprezentativním významem.

„Po zpracování návrhu jsme si dovolili obrátit se na Radu města České Budějovice s žádostí o souhlas s užitím znaku města na našich dresech. Jsme velice potěšeni, že žádost byla členy Rady města schválena a naše město tak nyní budeme v Tipsport extralize reprezentovat i prostřednictvím dobře viditelného znaku na oficiálních dresech,“ říká Zdeněk Blažek.

Znak města České Budějovice samozřejmě vedle hráčských dresů budou nyní obsahovat také všechny repliky fan dresů.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....