Banes Motor České Budějovice
23.08.2002, David Schlegel

Permanentky se stále ještě neprodávají, ale již existuje první plán

Č e s k é   B u d ě j o v i c e - Zimní stadion v Českých Budějovicích prošel během povodní velkou zkouškou. Zatím je stále předčasné dělat nějaké závěry, přesto první krizový plán již českobudějovické vedení připravilo. "Vypadá to tak, že se na našem zimáku nebude moci hrát po startu extraligy přibližně 14 dní. Za tuto dobu máme hrát doma tři utkání, z nichž dvě bychom rádi přeložili a u jednoho bychom si se soupeřem rádi vyměnili pořadatelství. Chceme, aby českobudějovický fanoušek nepřišel ani o jeden zápas svých hokejistů a děláme vše proto, abychom nemuseli žádný zápas odehrát v Jindřichově Hradci nebo Táboře," podal konkrétnější informaci Jaroslav Pařízek.
Zatím však jde jen o plán. Zda se ho podaří uskutečnit, není v tuto chvíli ještě zdaleka jisté, a proto se zatím permanentní vstupenky na domácí zápasy stále neprodávají. "Permanentky budeme prodávat až tehdy, kdy bude jasné, zda se u nás na zimáku uskuteční všechny zápasy. Pak okamžitě začneme s prodejem," vysvětluje situaci generální manažer.

Generální manažer se zároveň omlouvá všem hokejovým fanouškům na internetu, že na zimním stadionu stále nejde internet, a tak není možné, aby zodpověděl otázky, které k němu fanoušci směřují. "Odpovím na všechny dotazy, jak jen to bude možné," slibuje Jaroslav Pařízek.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....