Banes Motor České Budějovice
15.08.2002, David Schlegel

CEB-ZNO 2:1: Budějovice se semkly a vyhrály!

J i n d ř i c h ů v   H r a d e c - HC České Budějovice překonaly samy sebe, mužstvo překonalo absenci tréninkových jednotek a porazilo jindřichohradeckém azylu Znojemské Orly 2:1 (0:0, 1:1, 1:0). Obě branky vítězů zaznamenal reprezentant Martin Štrba.
České Budějovbice dokázaly zareagovat na vedoucí branku svého bývalého hráče Miroslava Baruse, jemuž nahrával další hráč jenž pamatuje budějovické časy Václav Benák, zlepšili pohyb a v 25. minutě putoval puk po ose Bartoš - Novotný - Štrba a bylo vyrovnáno. Budějovice oproti utkání ve Znojmě výrazně zlepšily bruslení a mnohem lépe napadaly soupeře.

V poslední části se hrál hokej nahoru dolů, oba týmy měly řadu šancí, ale vynikajícím výkonem se prezentovali oba gólmani Vladimír Hudáček a Oldřich Svoboda. V závěru zlobilo Znojmo hlavně v přesilovkách, ale České Budějovice bojovným výkonem vítězství udržely. "Celý náš realizační tým byl opravdu velmi rád, že jsme vyhráli. Problémy nás dokázaly semknout," řekl po zápase trenér Jaroslav Liška.

HC České Budějovice - HC JME Znojemští Orli 2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Branky
: 25. Štrba (Novotný, Bartoš), 41. Štrba (Mrázek, Nedoma) - 21. Barus (Benák).
Rozhodčí Kolísek - Matějček, Dančišin. Vyloučení: 8:10. Využití: 0:1.Diváků: 1350

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....