Banes Motor České Budějovice
15.08.2002, David Schlegel

Od 17:30 nastoupí HC ČB v Jindřichově Hradci

Č e s k é  B u d ě j o v i c e (9:50) - Voda již opadla pod úroveň Zimního stadionu, ovšem stále tam nejde elektrický proud. Zaměstanci zůstali doma a podle správce Zimního stadionu Zdeňka Hodináře bude elektrický proud na stadionu spuštěn teprve až dojde ke zrušení 3. stupně povodňové aktivity.

Hráči se chystají k dnešnímu zápasu Tipsport Cupu se Znojmem do Jindřichova Hradce, kde najdou svůj nový azyl během nuceného pobytu mimo českobudějovický zimák. Mužstvo pojede k Vajgaru přímo na zápas. Odjezd je plánován na 14:30. Zápas začíná v 17:30.

"Bude to pro nás spíš trénink než zápas, proto půjdou na led úplně všichni hráči do pole. V brance nastoupí Vladimír Hudáček," uvedl trenér Jaroslav Liška. Zatímco dospělí by během nuceného azylu měli hrát v Jindřichově Hradci, dorostenci a junioři by měli hrát v Táboře. Další stadiony v jižních Čechách - v Soběslavi, Písku a Českém Krumlově jsou pod vodou.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....