Banes Motor České Budějovice
13.12.2023, Lukáš Mareš

Vánoční tradice v ARPIDĚ opět s mladými motoráky

Štědrý den se kvapem blíží. Sváteční čas, který mu předchází, s sebou přináší řadu zajímavých programů. V úterý 12. 12. navštívil tým U12 pod vedením trenéra Adama Tomáška a v doprovodu mentálního kouče klubu Lukáše Mareše vánoční tradice v Centru ARPIDA. Kluci tak navázali na své o rok starší spoluhráče, kteří se této události zúčastnili loni.

Na úvod návštěvy představila sociální pracovnice Mgr. Dana Kopecká našim hráčům fungování Centra. Následovala komentovaná prohlídka, během které jsme měli možnost nahlédnout do tříd a seznámit se s denním programem dětí. Po prohlídce měli kluci mnoho zvídavých dotazů, které jim byly ochotně zodpovězeny. Pracovník ARPIDY Mgr. Jaromír Novák nám poté ukázal motorácký dres, ve kterém se odehraje benefiční zápas pro ARPIDU ve středu 20. 12.. Předtím, než se tým odebral na hlavní program, předali kluci vánoční dárky, které si pro děti z Centra připravili.

Vánoční tradice měly podobu nejrůznějších workshopů, během nichž si naši borci vyzkoušeli pletení vánočky, výrobu speciálních kelímků či zdobení perníčků. Atmosféru příjemně dotvářela živá hudba společně s úsměvy na tvářích dětí z Centra a jejich rodičů. Děkujeme a brzy na viděnou na Motoru!
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....