Banes Motor České Budějovice
21.06.2022, Zbyněk Rýpar

První ročník atletických závodů základen se povedl

ČESKÉ BUDĚJOVICE - V sobotu dopoledne 18.6. proběhl na atletickém stadionu Sokola první ročník atletických závodů základen Motoru. Celkem se akce zúčastnilo přes 70 dětí ročníku 2013 až 2016. Součástí atletických závodů bylo 5 disciplín – hod kriketovým míčkem, skok do dálky, běh na 60m, obratnostní dráha, běh na 400m a pětiboj, který byl součtem výsledků všech pěti disciplín. Za každou disciplínu a pětiboj se ve všech ročnících rozdávaly medaile za první tři místa, za pětiboj ještě med od Včelařství Čadovi. Všechny děti byly odměněny hokejovými kartičkami hráčů „A“ týmů z podpisové akce v Pivovaru Kněžínek.

Všem dětem patří velká pochvala za předvedené výkony, které byly doprovázeny velmi horkým počasím. Především děkujeme rozhodčím z řad rodičů, kteří pomáhali na jednotlivých disciplínách s hladkým průběhem závodů. Nesmíme zapomenout také na Včelařství Čadovi za sladké ceny. Rekordmanem závodů se stal Albert Meinel z ročníku 2014, který vyhrál ve své kategorii všechny nejcennější kovy (foto níže).






Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....