Banes Motor České Budějovice
08.06.2022, Michal Špírek

FOTOGALERIE: Motor absolvoval letní soustředění

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Od pondělí až do pátku je na programu letní soustředění A týmu Motoru. Útočiště našli Českobudějovičtí opět ve Frymburku, trenéři si pro své svěřence přichystali výběhy, výjezdy na kole, ale také třeba pravidelné wellness.

Na soustředění vyrazil kompletní tým, včetně Jakuba Strnada, Lukáše Vopelky či Lukáše Doudery, neúčastní se nakonec pouze čtveřice Gulaš, Percy, Hrachovina a Šenkeřík. Na hráče dohlížejí asistenti David Čermák s Romanem Fouskem a nechybí ani trenér brankářů Stanislav Hrubec.

Trenér Roman Fousek si dosavadní průběh soustředění pochvaluje: "Je o nás výborně postaráno, zázemí je tady úplně ukázkové, sportoviště dostačující. Potřebovali bychom akorát malinko lepší počasí. I s tím jsme se ale vypořádali. Kluci v úterý jezdili v dešti intervaly do kopce na kole, sáhli si na dno, odpracovali to stoprocentně."

Kromě kola neminou hráče ani výběhy sjezdovky u Lipna, odměnou za dřinu může být večerní wellness. Soustředění ale slouží Motoru kromě nabrání kondice i k utužení kolektivu, v programu tak nechybí ani různé herní činnosti, hráči Motoru si tak například na frymburském hřišti proti sobě zahrají fotbalové utkání.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice