Banes Motor České Budějovice
06.12.2021, Michal Špírek

OFFLINE: Ptejte se motoráka druhé čtvrtiny extraligy - Lukáše Pecha!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Druhá čtvrtina extraliga je za námi, Motor dokončil druhé kolečko se soupeři (až na domácí odložené utkání s Libercem). A titul Motoráka druhé čtvrtiny extraligy si za své výkony vysloužil útočník Lukáš Pech! Ptejte se českobudějovického centra v offline rozhovoru.

Centr elitní formace Lukáš Pech nepolevuje v nastoleném tempu a sbírá kanadské body jako na běžícím páse. V rámci druhé čtvrtiny odehrál Pech všech třináct utkání, ze kterých se může pochlubit bilancí 6+9, stal se tak za toto období nejproduktivnějším hráčem Motoru. S Milanem Gulašem představuje osmatřicetiletý hráč největší ofenzivní budějovickou hrozbu - celkem už má na kontě 32 bodů (12+20), v kanadském bodování extraligy je na třetím místě jen s dvoubodovým odstupem za vedoucí sparťanskou dvojicí Chlapík - Thorell. Pech se může pochlubit i vysokou úspěšností zakončení (24 %)

Za dosavadní průběh sezóny byl Pech už čtyřikrát po zápase vyhlášen jako hráč utkání, lépe je na tom z Motoru už jen Milan Gulaš (5x). A Pechovy výkony ocenili i fanoušci Motoru v anketě o Hvězdu zápasu, která probíhá na webu hcmotor.cz po každém odehraném utkání.

Témat k otázkám mají fanoušci ohledně Lukáše Pecha rozhodně dost. Pech je jihlavským rodákem, v juniorce ale zamířil do Karlových Varů, kde v sezóně 2001/2002 poprvé naskočil do nejvyšší soutěže a vydržel zde až do roku 2013. V roce 2009 získal s Energií mistrovský titul a byl to právě Pech, kdo si připsal rozhodující, mistrovskou trefu. Posledních osm sezón pak hájil sparťanské barvy, teď válí v dresu Motoru.

PTEJTE SE LUKÁŠE PECHA - OFFLINE ROZHOVOR

ČTĚTE TAKÉ:
OFFLINE S MOTORÁKEM PRVNÍ ČTVRTINY: Dominik Hrachovina

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....