Banes Motor České Budějovice
05.09.2021, Pavel Mádl

Takovou ztrátu vedení musíte rychle hodit za hlavu, říká Conor Allen

Americký obránce Conor Allen zhodnotil poslední přípravný zápas, ve kterém Motor porazil rakouský Linec 5:3 a navázal tak na vítězství z minulého vzájemného zápasu, kdy Motor vyhrál na ledě soupeře 3:2.

Jak byste zhodnotil zápas proti Linci?
Byl to dobrý zápas. Dali jsme nějaké góly. Hráli jsme jako tým. Nejsem spokojen s tím, že se jim podařilo rychle vyrovnat, ale jsem rád, jak jsme se poté k tomu postavili a zápas otočili.

Co vám tento zápas ukázal před startem sezony?
Ukázal nám, že můžeme vyhrávat zápasy, a to je důležité. Stává se, že tříbrankový náskok ztratíte klidně během dvou minut. Musíte to hodit za hlavu a vrátit se do zápasu.

Vedli jste 3:0, ale během 102 sekund jste o vedení přišli. Co bylo špatně?
Nevím. Nejspíše jsme měli výpadek. Asi jsme si mysleli, že to bude jednodušší, když vedeme 3:0 a že se soupeř už nebude hnát za góly. Ale jak jsem řekl, stává se to. Jsem rád, že jsme to zvládli a vyhráli zápas.

Jak se těšíte na novou sezonu?
Moc se těším. Přípravné zápasy jsou za námi a nyní nám začne nová sezona.

Zbytek minulé sezony jste dohrával v Mladé Boleslavi. Jste rád, že jste zpět v Motoru?
Ano. Já už tady podepsal smlouvu ještě předtím, než jsem odešel do Boleslavi. Boleslav potřebovala hráče mého typu pro play-off, takže jsem rád, že jsem tam mohl být. Mají dobrý tým.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....