Banes Motor České Budějovice
29.07.2021, Klub

Přípravné zápasy v prodeji! Jaké jsou podmínky?

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Nová hokejová sezona je tady! Už 10. srpna se poprvé otevřou brány Budvar arény k přípravnému zápasu s pražskou Spartou a následovat budou další čtyři s Plzní, Kladnem, Litvínovem a rakouským Lincem. Zakoupit na ně vstupenky za 50 Kč můžete už teď. Nicméně pro sledování zápasů nestačí jen mít platný lístek, je nutné také splnit podmínky pro účast na hromadných akcích. Prosíme, pečlivě si je v článku pročtěte.
Vstupenky na přípravné zápasy stojí 50 Kč na utkání pro všechny. Jelikož je možné prodávat dostatečně velké množství vstupenek, neupřednostňovali jsme tentokrát v prodeji ani skupinu permanentkářů, kteří také musí mít vstupenku. Lístky pro přípravu nebudou na konkrétní místo, sedět bude možné ve všech pro daný zápas otevřených sektorech.

Kontrola před utkáním bude dvojí. Kromě prokázání se vstupenkou není možné vpustit fanoušky, kteří vykazují klinické příznaky onemocnění covid-19. Dále je nutné doložit písemně či elektronicky i splnění některé z následujících podmínek...

Podmínky účasti na utkáních Motoru
(musí být splněna aspoň 1)

- kompletně ukončené očkování alespoň 14 dní před utkáním (na Linec do 22. srpna)
- oficiálně potvrzené prodělání onemocnění COVID-19, přičemž od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní před utkáním (na Linec od 9. března)
- oficiální POC (antigenní) test ne starší než 72 hodin před utkáním (na Linec od 2. září v 17:00)
- oficiální PCR test ne starší než 7 dní před utkáním (na Linec od 29. srpna)

Ideální je prokázat se zeleně svítícím jménem v aplikaci Tečka, kde se sdružují informace z očkování i testů. Je to bezesporu rychlejší, než případná kontrola písemností. Oficiální test je možné podstoupit i přímo na sekretariátu klubu, a to za cenu 150 Kč.

Děti do 6 let a 130 cm výšky mají vstup volný a nemusí dle nařízení splňovat ani žádné další podmínky, kromě absence příznaků nemoci. Všechny starší děti musí splňovat stejné podmínky, jako kdokoli jiný. V prostorách Budvar arény je (momentálně) nutné po celou dobu nosit ochranu horních cest dýchacích a dodržovat všechna aktuální zákonná nařízení vlády.

Po téměř roce se nesmírně těšíme na vaši podporu! Přijďte se podívat na nový Motor s novým trenérským týmem a spoustou posil!
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....