Banes Motor České Budějovice
21.04.2021, Tisková zpráva

Charitativní zápas Motoru vynesl 142 tisíc korun pro Centrum BAZALKA!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Tahle tradice se nikdy neomrzí. Ani v pandemické sezoně MADETA MOTOR České Budějovice neporušil svůj obyčej věnovat jeden ze zápasů charitativním účelům. 28. prosince 2020 se tak proti Karlovým Varům hrálo pro Centrum BAZALKA, které pomáhá rodinám s péčí o děti s těžkým zdravotním postižením. Díky dražbě charitativních dresů a pomoci sponzorů, kterými byli společnosti AZB Zayml, DM Servis, WEDOS, Blankita a Mercedes Milan Král, se vybralo 142 000 korun! Další obrovské kvantum dárků pro děti pak věnoval Fanshop Motoru. Všem, kdo se na pomoci podíleli, moc děkujeme!
Se symbolickým šekem dorazili do BAZALKY hráči Motoru Matouš Venkrbec a Daniel Voženílek. Spolu s nimi i legenda Motoru a patron centra Aleš Kotalík. Obrovská radost z dárků byla u dětí jasně vidět, i když tentokrát pochopitelně nebylo možné zajít přímo do vnitřních prostor centra, které se každý rok vylepšuje a nabízí dětem čím dál lepší služby.



Kromě pracovníků a obdarovaných dětí může mít velkou radost i Petr Veselý, který dostane na celý víkend k dispzici automobil, protože vydražil dres za nejvyšší cenu, konkrétně za 9000 korun. K tomu samozřejmě gratulujeme.


A pomáhat můžete i nadále, děkujeme všem!
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....