Banes Motor České Budějovice
09.03.2022, Tisková zpráva

Vstupenky na čtvrtfinále v prodeji!

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Extraligové čtvrtfinále Generali Česká pojišťovna play off TELH se po takřka nekonečných 10 letech vrací do Českých Budějovic! Motor přivítá zatím neznámý tým, kterým bude nejlépe postavený celek postupující z předkola. Ceny vstupenek jsou známé už od loňského jara a nemění se, koupit je můžete ZDE! Prodává se pouze úvodní dvojzápas, jednotlivé vstupenky se budou případně prodávat až v den utkání. U permanentek záleží, zda jste si koupili permanentku včetně play-off, či bez play-off. Ve druhém případě máte své místo rezervované do pátku 11. března do 12 hodin a je nutné si je zakoupit ZDE. V případě, že si do určené doby vstupenky na své místo nezakoupíte, budou nabídnuty do volného prodeje. Pro fanoušky s celosezónní permanentkou není co řešit, na všechny duely vyřazovací části mají vstup zdarma! Těšíme se na vás!

Ceny vstupenek na play-off 2022

Kategorie / Typ1. kategorie (dlouhé strany)2. kategorie (rohové sektory)3. kategorie (za brankami)4. kategorie (stání)Fanklub (D3 + D4)
Základní cena440 Kč420 Kč400 Kč380 Kčpermanentní karty
Děti do 130 cm / 6 letstejné ceny jako dospělí

Ceny platí při nákupu do 48 hodin před utkáním, pozdější nákup znamená přirážku 20 Kč. Na vyřazovací část nemají vstup zdarma děti do 130 cm a 6 let jako v základní části. Je to z důvodu výrazně naplněného hlediště, kdy v případě účasti dalších několika stovek dětí by byla ohrožena (nejen) jejich bezpečnost.
Sociální sítě

Návrat odchovance ze zámoří! Vítej doma, Šimone! ??...

Jaké to je vést kotel nebo jak vznikají fanouškovské chorály?

Další poděkování za podporu v sezoně 2023-24 náleží společnosti Precitool! Od obchodního manažera Petra Míška převzali plaketku...

75. narozeniny dnes slaví bývalý útočník Motoru Miloš Edelmann. V A týmu hrál 11 sezon (1967-68, 1970-80), cca 345 zápasů, v...