Banes Motor České Budějovice
27.11.2021, Zbyněk Rýpar

V polovině listopadu skončil podzimní kurz školky bruslení

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Školka bruslení Motorácká bruslička ukončila svůj první kurz v sezoně 2021/2022. Kurz obsahoval 10 lekcí. Celkově se podzimního kurzu zúčastnilo 73 dětí ročníku 2012-2016.

Děti byly rozděleny do menších skupin, kde se o ně starali zkušení trenéři. Hlavním úkolem školky bruslení bylo vytvořit u dětí pozitivní vztah k bruslení a správné bruslařské návyky. Tréninky obsahovaly především herní formu nácviku bruslařských dovedností. Na závěr kurzu dostal každý malý bruslař na památku motorácký odznak.

text

Slovem Jakuba Čelikovského, hlavního trenéra školky bruslení: "Jako klub usilujeme o to, abychom rodičům s dětmi nabídli co nejširší spektrum nácviku bruslení a případného přechodu do naší hokejové přípravky. Všem dětem patří velká pochvala za jejich bruslařské zlepšení. Také musím poděkovat všem trenérům za jejich trpělivost a práci s dětmi."

Zimní kurz, který začne předběžně začátkem ledna 2022 je zcela naplněn, ale máme v plánu jarní kurz, který by začínal v průběhu března. Pro aktuální informace sledujte webové stránky školky bruslení - motorackabruslicka.estranky.cz>

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....