Banes Motor České Budějovice
04.06.2021, Klub

Poděkování Motoru patři i společnosti FCC Environment

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Pokračujeme v děkování největším klubovým partnerům. Mezi ty patří i společnost FCC Environment, která je jednou z nejvýznamnějších evropských firem zabývajících se nakládáním s odpady a poskytováním komunálních služeb. Na otázky klubu odpovídal generální ředitel společnosti Pavel Tomášek.
Kdy jste byl poprvé na Motoru na hokeji a jaké na to máte vzpomínky?
Tuším, že to bylo v roce 1990, tehdy se hrálo ještě v „Plecháči". Ta sezóna nebyla myslím úplně úspěšná a na zápasy mne tenkrát zval můj kamarád Pavel Hnojna, který plnil roli obránce.

Jak těžký pro vás byl uplynulý covidový rok a mrzí vás, že jste nemohl sledovat hokej přímo v Budvar aréně?
Samozřejmě, že jsme se museli, jako všichni ostatní, vyrovnat s nastalou nelehkou situací. Myslím ale, že jsme obstáli velmi dobře, minulý týden jsem slyšel pochvalná slova na jednání Dozorčí rady i Valné hromady společnosti FCC České Budějovice a mám z toho upřímnou radost. Děkuji tímto všem našim zaměstnancům. A sledovat zápas na obrazovce nebo v hale? To je samozřejmě velký rozdíl!

Na co se nejvíce těšíte v příští sezoně?
Pevně doufám, že se klubu bude dařit a že se hlavně bude hrát hokej před diváky, abychom si konečně zas užili tu správnou atmosféru.

Děkujeme za odpovědi a těšíme se v Budvar aréně i na vás!
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....