Banes Motor České Budějovice
16.08.2024, Zbyněk Rýpar

Juniorka přivezla z turnaje v Písku bronz, došlo k zúžení kádru

Juniorka má za sebou víkendový turnaj v Písku, který však začal netradičně již úterním duelem právě proti hostitelskému soupeři. Naši junioři zvítězili v utkání, díky brankám Hečka, Lukáše 2x Jaroše, Šimona, Přibyla a Gřegořka, jednoznačně 7:0, a naladili se tak pozitivně na turnaj. Na jeho začátku čekal Motor soupeř z Jihlavy, který zvítězil 5:6. V sobotu se junioři střetli s Plzní, které podlehli 2:4. Turnaj tak pro Motor skončil třetím místem za Plzní a vítěznou Jihlavou. Za nejlepšího útočníka turnaje byl vyhlášen Matyáš Humeník.

Turnaj byl pro trenéry užitečný v tom, že viděli všechny hráče na ledě a mohli tak udělat zúžení kádru. "Do sezony si necháme tři brankáři, devět obránců a čtrnáct útočníků. Nyní nás čekají ještě jednou Pardubice a generálka na ligu se Slavií, která se hraje 23.8.2024," okomentoval současné dění v juniorce hlavní trenér David Vrbata. Informace o pohybech v kádru nejen toho juniorského upřesníme v článku na konci srpna.

Sociální sítě

Dnes hrajeme ! | Turnaj zakončíme utkáním proti německému mistrovi Eisbärenu Berlín ??! Začínáme v 17:00??.

Na úvod turnaje došlo také k čestnému vhazování, kterého se ujala paní primátorka města Dagmar Škodová Parmová spolu s výkonnou...

A v sobotu znovu na hokej! Od pěti hodin změříme síly s německým mistrem Eisbären Berlin.

×
×
Dnes v 13:00 | U20
HC Škoda Plzeň
Motor České Budějovice