Banes Motor České Budějovice
24.08.2019, Filip Kortus

O otevřený trénink a autogramiádu byl zájem

Pár stovek diváků se usadilo na tribuně v sobotních dopoledních hodinách Budvar arény, kdy se konal otevřený trénink A-týmu. Po úvodních minutách věnovaných brankářům dorazil na led takřka celý kádr Motoru a fanoušci tak měli možnost podívat se, jak vypadá běžný trénink v praxi.

Netradiční trénink zažili hokejisté Motoru v sobotní dopoledne. Tréninkové dávky na ledě totiž polykali před několika stovkami přihlížejících diváků. „Na hráčích bylo znát, že fanoušci do toho vnesli určitou atmosféru. Zařadili jsme do tréninku cvičení, která nebyla nikterak složitá. Těší nás, že i v době prázdnin a možnosti dovolené si k nám diváci našli cestu a přišli se na nás podívat," děkoval asistent trenéra Aleš Totter.

Následovala autogramiáda, kde příznivci Motoru mohli získat podpis svých oblíbenců. „Hráči byli moc ochotní, užili jsme si to. Udělalo nám velkou radost, že jsme si s nimi mohli i krátce popovídat," vyřkla jedna z fanynek.


Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....