Banes Motor České Budějovice
04.04.2018, Klub

Projektu Třídy fandí Motoru se zúčastnilo jedenáct škol!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Motor vstoupil do sezóny 2017/2018 s projektem, který měl přilákat žáky základních škol, středních škol a gymnázií na hokejová utkání. Do projektu se zapojilo celkem jedenáct škol nejen z Českých Budějovic, ale také například z Volar nebo z Českého Krumlova, odkud na hokejové utkání proti Litoměřicím přijelo tamní gymnázium.

Třídy, které projevily o projekt zájem, získaly od klubu zdarma třicet vstupenek na jimi vybraný duel. Podmínkou pro zisk vstupenek však bylo vytvoření tištěné či malované choreografie s klubovou tématikou. Žáci, kterých bylo dohromady bez mála tři sta, byli za fandění odměněni tím, že se po skončení duelu vyfotili přímo na ledě s hráčem A týmu a měli možnost se ho zeptat na pár otázek.

Po skončení základní části fanoušci na sociální síti Facebook zvolili jako vítěze projektu základní školu Grünwaldovu, konkrétně 8. a 9. třídu. Vítězná škola poté získala zdarma vstupenky na druhé čtvrtfinálové utkání play-off proti Havířovu.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....