Banes Motor České Budějovice
22.12.2017, Tisková zpráva

Motor spustil mobilní aplikaci, občerstvení dostanete až na místo

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Další velký posun v komfortu pro fanoušky Motoru je tady! ČEZ Motor České Budějovice rozjel mobilní aplikaci s několika velmi zajímavými funkcemi. Fandové mohou hlasovat o hráče utkání, dále mají možnost koupit si přes ni vstupenky, nahrát si do ní permanentku, čímž už ji nebudou muset vůbec nosit na zápas. A nejzajímavějšími možnostmi jsou bezesporu narozeninové gratulace na kostku a nákup občerstvení s donáškou přímo na místo v hale.
Aplikace prošla testovacím provozem během zápasu s Prostějovem, na fotografii vidíte úplně prvního fanouška v historii Motoru, který si objednal občerstvení přímo na své místo. Ve stylové retro krabičce nechyběla klobáska a samozřejmostí byl Budvar na spláchnutí žízně. Menu pro plný provoz bude ale samozřejmě mnohem širší.

Objednávky občerstvení

To je bezesporu nejluxusnější novinka, která nemá ani na jiných stadionech příliš obdoby. Permanentkáři Motoru, kteří si stáhnou aplikaci, spárují ji se svou permicí a nabijí si dostatek kreditů, mohou z pohodlí svého místa v hale objednávat ze široké nabídky občerstvení. Nebudou chybět ani lahůdky typu hamburgerů apod. Ovšem pozor, tato možnost funguje z objektivních důvodů pouze pro ty z vás, kteří máte permanentku k sezení! A přirozeně jen do doby během utkání, kdy bude reálné jídlo doručit.

Narozeninové gratulace

Už nebude nutné složitě chodit na sekretariát a vyplňovat formuláře. Jednoduše vezmete do ruky mobil a zvolíte buď možnost prostého textu za 200 Kč, či dokonce gratulace s vlastní fotkou, která bude ale o něco dražší. Samozřejmě výtěžek z tohoto příjmu půjde i nadále na mládežnický hokej. Ovšem pozor, gratulace na následující zápas je třeba posílat nejpozději do 12 hodin dne před utkáním!

Nahrání permanentky

Zapomněli jste si doma permanentku? Jedete na hokej přímo z práce a permici máte v jiné bundě? Teď už to bude úplně jedno! Pokud si permanentku spárujete s aplikací, stačí u vstupu ukázat váš telefon a pořadatelé načtou permanentku z něj. Jednodušší už to být nemůže!

Další možnosti

V aplikaci jsou samozřejmě i další možnosti, jak se pobavit. Můžete hlasovat o hráče utkání, můžete si přes ni pohodlně kupovat vstupenky a další funkce budou postupně přibývat.

A teď to nejdůležitější - stahovat si ji můžete pro zařízení se systémem Android na Google Play, jmenuje se Motor České Budějovice. Možnost stažení pro iPhony bude následovat ihned po schválení aplikace společností Apple.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....