Banes Motor České Budějovice
03.11.2016, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Tento víkend má juniorka i mladší dorost volno a tak jediným týmem, jemuž pokračují extraligové boje, je starší dorost.

Juniorka

Juniorka má delší reprezentační přestávku, kvůli akcím reprezentačních výběrů U19 a U20. Svůj dvacetidenní zápasový půst ukončí až v pátek 11.listopadu.


Starší dorost

V pátek 4.11. přivítají dorostenci na svém ledě celek SC Kolínští Kozlové, se kterým mají letos prozatím zápornou bilanci. Zatímco v prvním vzájemném zápase zvítězili Budějovičtí 4:3 v prodloužení, ve druhém zápase zůstaly všechny body v Kolíně po výhře domácích 5:2. Utkání začíná v Budvar aréně v 18:00.

On-line přenos zde.

V sobotu 5.11. sehrají další extraligové utkání v Liberci. S Tygry mají dorostenci letošní nejhorší bilanci, neboť ani v jednom dosavadním zápase nedokázali bodovat. Nejprve prohráli v Liberci 4:2 a ve druhém vzájemném utkání podlehli doma 1:5. Utkání začíná na libereckém ledě v 16:00.

On-line přenos zde.


Mladší dorost

Mladší dorost má reprezentační přestávku a tudíž dostatek prostoru kvalitně se připravit na poslední čtyři zápasy v základní skupině, které rozhodnou o případném setrvání v postupové čtveřici týmů, která si již na konci listopadu zajistí účast v březnovém play-off.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu předehrála svůj víkendový zápas ve čtvrtek 3.11. v Třebíči.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....