Banes Motor České Budějovice
07.04.2016, Tisková zpráva

Motorfest se blíží, hvězdy zahrají pro malé hokejisty už za měsíc!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — První ročník zcela unikátní akce se přesně za měsíc, tedy 7. května, bude konat v Budvar aréně. Na místě, kde se obvykle prohání zejména hokejisté českobudějovického Motoru, proběhne velkolepý koncert hned několika skvělých českých kapel. A výtěžek z této akce nazvané MOTORFEST půjde právě na činnost těch nejmenších hokejistů.
Motorfest bude jednou z největších kulturních akcí roku 2016 v Českých Budějovicích. Kombinace exkluzivního hudebního programu s nejpopulárnějším a nejsledovanějším sportovním klubem na jihu Čech slibuje nezapomenutelné zážitky! První ročník se uskuteční 7. května 2016 v Budvar aréně a odstartuje cca. ve 14 hodin.

A kdo se v Budvar aréně představí? Ty největší hvězdy českého hudebního nebe – kapely Kryštof, Vypsaná fiXa, Wohnout, Sto zvířat a také Michal Hrůza! Bohatý program bude probíhat i kolem haly a nebude chybět dostatek občerstvení všeho druhu.

Vstupenky je stále možné zakoupit ve fanshopu Motoru v Budvar aréně ve všední dny od 13 do 18 hodin a také v prodejní době Music shopu na náměstí Přemysla Otakara II. A stojí 350 Kč pro permanentkáře Motoru (jen fyzické osoby, nikoli zdarma vydané a firemní permanentky), pro všechny ostatní stojí 400 Kč! Cena je shodná k stání na ploše i k sezení (bez nároku na konkrétní místo). V den festivalu na pokladnách budou vstupenky pro všechny za 500 Kč.

Partnery akce jsou Jihočeský kraj, Město České Budějovice, Skupina ČEZ, Budějovický Budvar, Madeta, FCC Environment, Sportovní zařízení města České Budějovice, Art4Promotion, Radio Kiss Jižní Čechy, Eurogastro, Protisk, Ramirent a Agentura Verona.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....