Banes Motor České Budějovice
02.04.2015, Miroslav Mayer

Žáci na turnajích

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Žáci se v posledním čase zúčastnili dvou turnajů v Soběslavi. Jeden z nich byl O pohár Jiřího Láli a druhý O pohár starosty města Soběslavi.

Zhodnocení turnaje HC Motor 01-02 v Soběslavi

V pátek 27.3. a sobotu 28.3. jsme se zúčastnili turnaje O pohár Jiřího Lály v Soběslavi. Hráči sehráli postupně pět utkání s různými soupeři.

Motor ČB – Valašské Meziříčí 0 : 4
Motor ČB – Lužnice 0 : 4
Motor ČB – Vlašim 5 : 4 Kadlec(Lukáš), Hájek(Melichar), Matfiak(Šťastný), Řehout, Šťastný (Petrovič)
Motor ČB - Český Krumlov 1 : 5 Michalec(Melichar)
Motor ČB – Písek 1 : 5 Kadlec(Melichar)

Sestava:

Celý turnaj odehrála sestava : Kadlec, Jiřička – Cibuzar, Remta, Řehout, Antoň, Šimák, Dvořák – Matfiak, Petrovič, Šťastný, Kadlec, Melichar, Lukáš, Michalec, Hájek.

Celkové pořadí :

1. Písek
2. Lužnice
3. Valašské Meziříčí
4. Český Krumlov
5. HC Motor ČB
6. Vlašim

Ve všech zápasech hráči bojovali na hranici svých možností, výborně chytali oba golmani a vyčníval Filip Řehout. Velkou radost měli hráči po vítězném zápase s Vlašimí, kdy jsme si vítězstvím zaručili, že nebudeme poslední. Také po zápase s bezkonkurenčním Pískem, ve kterém jsme uhráli nejlepší výsledek s tímto soupeřem ze všech zúčastněných mužstev.

Zhodnocení turnaje HC Motor ČB v Soběslavi

V neděli 29.3. jsme se zúčastnili turnaje O pohár starosty města v Soběslavi. Hráči sehráli postupně tři utkání s různými soupeři.

Motor ČB – Lužnice 10 : 2 Masopust(Pouzar), Ryba A.(Masopust), Petrovič(Ryba K.), Kouba (Ryba K.), Kouba (Klimeš), Masopust(Ryba A.), Ryba A. (Remta), Klimeš, Kouba(Anderle), Masopust(Pouzar)
Proti domácím jsme sehráli dobré utkání a s chutí si zastříleli

Motor ČB – Valašské Meziříčí 1 : 3 Masopust (Ryba A.) Bohužel jsme nedokázali zopakovat výkon z prvního utkání, pohořeli jsme na dobrém brankáři soupeře a naší slabší koncovce. Třetí náš obdržený gól padl dokonce v naší přesilové hře 5 na 3.

Motor ČB – Sedlčany 4 : 5 Klimeš(Kouba), Řehout(Pouzar), Ryba A. (Masopust), Pouzar (Masopust) V zápase, který byl výsledkově jak na houpačce nakonec rozhodl soupeř o svém druhém místě gólem v poslední vteřině utkání.

Sestava:

Celý turnaj odehrála sestava : Ludvík, Jiřička – Cibuzar, Remta, Řehout, Antoň, Ryba K., Lukáš – Petrovič, Šťastný, Hájek, Masopust, Pouzar, Ryba A, Klimeš, Kouba, Anderle.

Celkové pořadí :

1. Valašské Meziříčí
2. Sedlčany Písek
3. HC Motor ČB
4. Lužnice

Za své výkony byl Filip Řehout organizátory vyhlášen nejužitečnějším hráčem celého turnaje, stínem je zlomená ruka Honzy Antoně po nezaviněné srážce u mantinelu.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....