Banes Motor České Budějovice
02.04.2015, Miroslav Mayer

Starší dorostenci navštívili Madetu

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Dne 18.3.2015 byl tým SD HC MOTOR České Budějovice pozván od generálního ředitele a předsedy představenstva společnosti MADETA a.s. Ing. Milana Teplého na prohlídku závodu a prostor Štol MADETA a.s. v Českém Krumlově.
Dne 18.3.2015 byl tým SD HC MOTOR České Budějovice pozván od generálního ředitele a předsedy představenstva společnosti MADETA a.s. Ing. Milana Teplého na prohlídku závodu a prostor Štol MADETA a.s. v Českém Krumlově. V závodě byla připravena prohlídka, při které hráči viděli, jak se vyrábí sýr a že to není žádná snadná práce. Poté se celá výprava přesunula do nedalekých Štol MADETA, kde proběhla prohlídka s výkladem o historii štol a bohatý raut.

Na závěr každý účastník obdržel balíček od společnosti MADETA a.s.

Touto cestou by chtěl tým SD HC MOTOR České Budějovice poděkovat panu Ing.Teplému za pozvání, přijetí a velmi zajímavý výklad o MADETĚ a paní Mgr.Vaněčkové za uspořádání této krásné zajímavé exkurze.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice