Banes Motor České Budějovice
20.08.2014, Miroslav Mayer

Přípravný zápas páté třídy

ČESKÉ BUDĚJOVICE — I mužstvo páté třídy rozjelo naplno přípravu před novou sezónou a sehrálo již druhý přípravný zápas s HC Tábor. Sice opět Budějovičtí prohráli, ale jejich výkon má stoupající tendenci.
V neděli přivítali páťáci HC ČB táborského soupeře k odvetnému utkání na 1. ploše Budvar arény od 13.00. V tomto utkání dostali příležitost další hráči kádru, kteří nehráli minulý zápas. Po dvou třetinách domácí bohužel prohrávali 0:4. HC Tábor byl lepší v útočných i obranných činnostech. Jedinou činnost, kterou budějovičtí plnili podle představ trenéra, bylo blokování soupeře po vyhraném vhazování. Z této situace totiž obdrželi budějovičtí v posledním utkání v Táboře pět branek ze šesti. Do poslední třetiny HC ČB nastoupilo jakoby je trenér polil v šatně živou vodou. Předváděli konečně aktivní hokej a vstřelili tři branky, přičemž žádnou neobdrželi. Utkání jsme sice nevyhráli, ale hráči poznali, pokud budou plnit alespoň základní úkoly, úspěch se může dostavit.

HC ČB - HC Tábor 3:4 (0:1, 0:3, 1:0)
Branky HC Č.Budějovice: Kotous 2, Bělohlav
Trenér Petr Červený.

Fotografie ze zápasu a z tréninku můžete vidět ZDE!

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....