Banes Motor České Budějovice
17.08.2014, Miroslav Mayer

Sedmička druhá na turnaji v Karlových Varech

ČESKÉ BUDĚJOVICE — V přípravném období před začátek sezóna se žákovské a mládežnické týmu mohou utkávat na mnoha turnajích pořádaných po celé České Republice. Mužstvo sedmé třídy na jednom takovém obsadilo celkové druhé místo.

V pátek 15.8.2014 jsme se zúčastnili Karlovarského poháru 2014. Turnaj byl dobře zorganizován a sehráli jsme kvalitní přípravné zápasy s dobrými soupeři.

Výsledky HC České Budějovice

Motor ČB – Písek 5 : 0 Pouzar(Zelenka), Hájek(Anderle),Kouba(Lukáš), Pojar (Pouzar), Masopust(Anderle)
Motor ČB – Písek 2 : 1 Masopust(Kouba), Řehout(Pouzar)
Motor ČB – Plzeň 0 : 0
Motor ČB – Plzeň 2 : 0 Pouzar(Michalec), Zelenka(Pouzar)
Motor ČB – Karlovy Vary 3 : 0 Zelenka(Pouzar), Pouzar(Michalec),Pojar(Anderle)
Motor ČB –Karlovy Vary 1 : 1 Pojar(Pouzar)

Pokud by v tomto momentě turnaj končil, byli bychom vítězové. V propozicích turnaje byly ještě zápasy play off o celkové umístnění . Ve finále jsme se tedy znovu utkali s domácími K. Vary v zápase 2x15 minut.

Byli jsme rovnocenným soupeřem silnému domácímu mužstvu, utkání bylo opravdovým finálem celého turnaje. Bohužel jsme dostali na začátku druhé poloviny gol a i přes několik pěkných šancí a závarů se nám vyrovnat nepodařilo. Domácí o svém vítězství rozhodli v poslední minutě golem do prázdné branky při našem power-play.

Karlovy Vary – Motor ČB 2 : 0

Celkové pořadí turnaje

1. HC Karlovy Vary
2. Motor České Budějovice
3. HC Plzeň
4. IHC Písek

Získali jsme i jedno velmi pěkné individuální ocenění – nejlepším obráncem turnaje byl vyhlášen David Kouba .

Hodnocení trenéra Rostislav Kadlece

Na turnaj jsme neodjeli v optimální sestavě , pouze s třinácti hráči do pole. V obraně nastoupil dokonce útočník Kouba, který byl nakonec vyhlášen nejlepším obráncem celého turnaje. Všichni hráči zaslouží poděkování a pochvalu za bojovnost, nasazení a výkony, optimální jejich schopnostem. Velmi dobře zachytali oba brankáři. Všichni soupeři se již snažili hrát do těla, takže jsme si mohli vyzkoušet, jak se bude hrát v soutěži. Druhé místo považuji vzhledem ke kvalitě soupeřů za úspěch, i když hráči byli bezprostředně po finále zklamaní.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....