Banes Motor České Budějovice
15.05.2014, Tisková zpráva

Budějovický Budvar podepsal smlouvu o spolupráci s ČEZ Motor České Budějovice!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Budějovický Budvar, n. p. dnes podepsal smlouvu o spolupráci s hokejovým klubem ČEZ Motor České Budějovice na příští čtyři sezóny. Smlouva řeší kromě propagace značky Budweiser Budvar také komplexní spolupráci mezi pivovarem a hokejovým klubem, včetně exkluzivity při prodeji piva z Budějovického Budvaru v prostorách Budvar arény.

Pivovar Budějovický Budvar, n. p. a hokejový klub ČEZ Motor České Budějovice dnes v Budvar aréně uzavřely smlouvu o spolupráci na příští 4 sezóny. Budějovický Budvar je již téměř 120 let nedílnou součástí Českých Budějovic a cítí sounáležitost s životem ve městě. Proto v rámci svých možností podporuje kulturní a společenský život a přispívá k šíření dobrého jména města nejen doma, ale především v zahraničí. Českobudějovický lední hokej podporuje pivovar nepřetržitě od roku 1993 a celkově investoval do tohoto sportu přes 100 miliónů Kč. Budějovický Budvar nezastavil podporu ani v hokejově méně příznivých dobách.

"Budějovický Budvar byl jedním z podniků, které nám nejvíce pomohly na začátku loňské sezony, kdy se rodil nový Motor. Jsme ohromně rádi, že jsme nyní uzavřeli dlouhodobou spolupráci, která jen potvrzuje fakt, že českobudějovický hokej a pivovar Budvar patří jednoznačně k sobě," říká Stanislav Bednařík, generální manažer ČEZ Motor České Budějovice.

„Já bych chtěl v první řadě sklonit hold legendám a majitelům klubu, že z popela dostali tým nahoru. První rok byl pro obě strany zkušební, povedlo se zabezpečit první ligu. Sportovně víme, jak to dopadlo, ale já to nehodnotím nijak negativně, uhájila se první liga a to je dobrý výsledek. Lidé by určitě chtěli něco víc, ale jsem realista, nerad stavím vzdušné zámky,“ hodnotí uplynulý ročník Ing. Jiří Boček, ředitel Budějovického Budvaru. Předmětem smlouvy není jen samotná reklama značky Budweiser Budvar na dresech a dalších reklamních plochách, ale také komplexní spolupráce mezi klubem a pivovarem. To zahrnuje například vzájemné zapojení do společných projektů a akcí pro obchodní partnery obou stran.

Prezident klubu Roman Turek a šéf Budějovického Budvaru Ing. Jiří Boček podepisují smlouvu o spolupráci
(Foto: Pavel Kacerovský)

„Na konci roku jsme si vyhodnotili spolupráci, Motor je garantovaný projekt, je tu dobré spojení s regionem, s fanoušky, takže jsme řešili, jestli to bude o roční smlouvě nebo o delším kontraktu. Nakonec jsme se dohodli na čtyřleté spolupráci. Doufáme, že klub bude fungovat, z hlediska obchodní společnosti se bude nadále zlepšovat a ze sportovní stránky má určitě lépe připravenou následující sezónu. Snad naše dohoda pomůže k zlepšeným výkonům, třeba se bude hrát play-off a i baráž o ELH. Ale buďme realisti, play-off bude úspěch. Máme gentlemenskou dohodu, že pokud nastane postup do ELH, bude snaha vyřešit problémy okolo smlouvy s BPA,“ dodává šéf národního podniku. Klub navíc garantuje exkluzivní prodej piva z Budějovického Budvaru ve všech prostorách Budvar arény. „Podporujeme snahu majitelů klubu vrátit do našeho města hokej na nejvyšší úrovni a doufáme, že se jim to s naší pomocí, s pomocí dalších jihočeských podniků a také s vynikající podporou fanoušků podaří,“ uzavírá Jiří Boček.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....