Banes Motor České Budějovice
29.03.2014, Redakce

Na dresy pro mládež se vybralo 45000 Kč!

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Ohlasy na poslední zápas startovací sezony Motoru nemohly být jiné, než pozitivní. Skvělá návštěva, parádní atmosféra a k tomu i rekordní vítězství 10:1. A v neposlední řadě - výtěžek z dobrovolného vstupného vynesl pro mládež 45 000 korun! Někteří mladí hokejisté už se tak jistě těší na své první motorácké dresy.
Minimální cena vstupenky na duel s Berounem byla 20 Kč, celkem se prodaly lístky za 29 100 Kč. Ale to nebylo všechno, na dobrovolných příspěvcích totiž fandové Motoru přispěli dalších 16 062 Kč! Celkový výtěžek akce na příspěvek pro mládež byl tedy přesně 45 162 Kč! "Ještě jednou chceme poděkovat všem našim fanouškům, takový ohlas na naši akci jsme ani nečekali. A jsme o to radši, že si ze zápasu určitě odnesli i velký zážitek," shrnul nadšení všech přítomných prezident klubu Roman Turek.

Celý výtěžek předají zástupci Motoru občanskému sdružení a bude primárně určen na nákup dresů se slavným =M= na prsou. Aby v takových dresech mohly hrát všechny týmy od základny, až po juniorku, musela by ale částka dosáhnout až k 300 000 Kč. "Nejdřív bych chtěl za celou mládež velice poděkovat, právě podobné společné projekty, jejichž cílem je jednotný českobudějovický hokej, jsou tou nejlepší cestou. Vybrané peníze jsou prvním krokem k tomu, abychom dali potřebné peníze dohromady, aby se děti mohly z nových dresů brzy radovat," shrnul situaci člen správní rady občanského sdružení HC České Budějovice Milan Janoušek.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....