Banes Motor České Budějovice
04.03.2003, Aleš Rod

Dorostenci dnes doma v play-off!!!

Play-off dorostenecké extraligy je již v plném proudu. Naši mladíci narazili v prvním kole na HCO Třinec. V nedělním utkání na ledě Třince dokázali zvítězit 3:1 a již dnes v Budvar Aréně od 17:30 můžou rozhodnout o postupu do semifinále. Přiďte je povzbudit!!!
Třinec vytěžil ze svého lepšího postavení v tabulce výhodu domácího prostředí, což mněla být ve čtvrtfinálové sérii hrané na dvě vítězná utkání velká výhoda. Jenže českobudějovičtí mladíci se ničeho nelekli a na soupeřově stadiónu dokázali vyhrát. O tom, jak se jim povede dnes a zda-li již úterní odveta bude našim talentům stačit na postup do bojů o medaile, se můžete přesvědčit na vlastní oči. Stačí, když dnes v úterý v 17:30 zavítáte na budějovický zimní stadión a podpoříte mladé hokejisty, kteří se jednou možná budou prát i o cennější trofeje v kategorii dospělých.

1. zápas čtvrtfinále: HCO Třinec-HC ČB 1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Branky: 28. Gajda (Petrek) - 35. Klíma (Mertl), 46. Matušík (Černý T.), 56. Marek (Kuchejda); vyloučení: 8:9, využití: 1:2.
HCO Třinec: Figura - Fendek, Suchý, Podešva, Byrtus, Gajda, Bartoň - Pospíšil, Čížek, Fiala - Bindaš, Čok, Hudcovský - kormanek, Petrek, Drábek - Kopecký
HC ČB: Salák - Baran, Holub, Mrázek, Hazuka, Vondráček, Gula, Klíma - Mertl, Hanzal, Marek - Kuchejda, Černý T., Kudláček - Navrátil, Matušík, Ježek - Černý J.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....