Banes Motor České Budějovice
31.12.2013, Redakce

Novou posilou Motoru Daniel Boháč

ČESKÉ BUDĚJOVICE — I v poslední den roku 2013 Motor nepřestává v hledání posil. Z Ústí nad Labem přichází, zatím na hostování do konce sezony, zkušený útočník Daniel Boháč. V letošní sezoně nasbíral v 35 zápasech Slovanu 23 kanadských bodů a stává se rázem nejproduktivnějším hráčem Motoru v 1. lize.
Boháče zná ze svého působení v Ústí trenér Motoru Petr Rosol, právě na jeho přání zkušený forvard na jih Čech přichází. Pomoci by měl svými zkušenostmi a hlavně vynikající produktivitou, vždyť v 1. lize nasázel už více než 100 gólů. Krom osmi extraligových sezon, do kterých zasáhnul v dresech Havířova, Vítkovic a Mladé Boleslavi, má bohaté zkušenosti právě s 1. ligou, což je přesně to, co Motor potřebuje. Poprvé se v českobudějovickém dresu představí v pondělí v televizním retro duelu proti Mladé Boleslavi. Kromě příchodu Boháče Motor i nadále jedná o posilách, v hledáčku je zejména konstruktivní útočník a také obránce.

Foto: hcusti.cz
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....