Banes Motor České Budějovice
29.12.2013, Michal Špírek

Hráčem měsíce zvolen Aleš Kotalík!

Prosincový souboj o Hráče měsíce byl napínavý až do poslední chvíle. Zdeněk Šperger nasbíral 42% hlasů, ale ještě více fanoušků ocenilo výkony Aleše Kotalíka. Českobudějovický kapitán zaznamenal v prosincových osmi zápasech hned pět branek.

Výsledky hlasování

V hlasování v anketě Hráč měsíce, uspořádané na webu hcmotor.cz, jste vybírali nejlepšího hokejistu z českobudějovického kádru za měsíc prosinec. Přispět svým hlasem stihlo přes 550 fanoušků. A jaké byly výsledky?

1. Aleš Kotalík - 45% hlasů
2. Zdeněk Šperger - 42 % hlasů
3. Hynek Kůdela - 13 % hlasů

Hráč měsíce prosince: Aleš Kotalík

Statistiky hráče za dané období:
Zápasy: 8
Kanadské bodování: 5+1
+/-: -2
Trestné minuty: 2

Aleš Kotalík zažil v prosinci střelecky nejpovedenější období. Vše začalo dvougólovým příspěvkem při výhře 5:2 nad Šumperkem. Spolumajitel a kapitán klubu ČEZ Motor pak pro svůj tým zařídil tříbodové vítězství v Berouně, když měl při skóre 2:0 pro Budějovice na svědomí oba přesné zásahy. V tomto duelu uspěl jednou z trestného střílení, což napodobil i v zápase s Jihlavou, kdy při samostatném nájezdu opět nedal brankáři soupeře sebemenší šanci zasáhnout.

Pětatřicetiletý útočník mohl za dané období skončit v kladných číslech za hodnocení účasti na ledě při vstřelených a obdržených brankách. Jenomže stejně jako celému týmu mu nevyšel zápas proti Mostu, kde zaznamenal Kotalík čtyři záporné body.

!!! OTÁZKY NA ALEŠE KOTALÍKA POKLÁDEJTE ZDE - ukončeno!!!

Předchozí výsledky ankety Hráč měsíce:

ZÁŘÍ: Vítěz: Dominik Halmoši (74% hlasů), 2. Aleš Kotalík (16%), 3. Jiří Ferebauer (7%)
ŘÍJEN: Vítěz: Lukáš Kříž (46% hlasů), 2. Luboš Rob (35% hlasů), Václav Skuhravý (15% hlasů).
LISTOPAD: Vítěz: David Kuchejda (52% hlasů), 2. Hynek Kůdela (22% hlasů), Petr Šachl (11% hlasů).
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....