Banes Motor České Budějovice
20.12.2013, Michal Špírek

OFFLINE s Davidem Kuchejdou: Motor je domov a na ten se nezapomíná

Jaký má názor na hru Jiřího Vašíčka, zda drží palce některému klubu v NHL či extralize nebo jakou knížku naposledy četl. To jsou jen jedny z otázek, na které v offline rozhovoru odpovídal útočník David Kuchejda, kterého fanoušci zvolili za Hráče měsíce listopadu.

OFFLINE ROZHOVOR S HRÁČEM MĚSÍCE: DAVID KUCHEJDA

Kuchejda nasbíral v hlasování v anketě Hráč měsíce listopadu 52 % hlasů (více k anketě zde) a příznivci HC Motor mu tak mohli pokládat dotazy v offline rozhovoru.

A co v odpovědích šestadvacetiletého křídla mimo jiné zaznělo?

Hráč, kterému každý domácí zápas drží palce v hledišti i rodina, si pochvaluje partu, která se v kabině ČEZ Motor sešla. "Největším bavičem v kabině je určitě Václav Skuhravý. Jsme dobrá parta, máme všichni stejný cíl a to je hlavní."

Kuchec, jak se českobudějovickému dravému útočníkovi přezdívá, působil dříve dva roky v zámořské soutěži, kde hájil dres týmu Sault Ste. Marie Greyhounds. Nakonec se do NHL neprobojoval a zvolil návrat do české extraligy. "OHL je juniorská liga a NHL profesionální liga. Každá má něco pro a něco proti. Je to něco podobného jako se základní školou, střední školou a vysokou školou, kde každý posun výše znamená rozšíření osobního potenciálu. Já přešel z rodinných důvodů," vzpomínal na zajímavou zkušenost Kuchejda.

Před hráči Motoru je před vánočními svátky poslední zápas proti Mostu, kdy Kuchejda bude chtít jistě využít své oblíbené zakončení nájezdu, kterou fanouškům také prozradil. A jak se oblíbenec českobudějovických fanoušků těší na Vánoce samotné? "Vánoce, to jsou pro mě klid, odpočinek, příroda, přátelé a rodina. Kdo by to neměl rád."

!!! KOMPLETNÍ OFFLINE ROZHOVOR S DAVIDEM KUCHEJDOU ZDE !!!
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....